0 oy
443 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (55 puan) tarafından
Allahım günah yazmasın insan kocasından nefret eder mi kaynansindan nefret edermi valla artık acayip dualar eder oldum Allah affetsin buaksam esim olacak adam babasıyla konuşuydj oğlumda kucagimdydi neyse benim üstüme ağırlık çöktü babasıda uykun mu geldi çocuk uyutmuymu falan dedi bende öyle agirlk çöktü dedim annesi olacak kadında tabii uyumuycak çocuk bakmak kolaymi bakacak tabi falan dedi ama değişik tavırla bende kızdım ama bişey demedim kapatinca esime dedim ben çocuğun bakicisi değil annesiyim diye sonra başladı annesini savunmaya herzamanki gibi bu saat oldu sinirden kafaya takmaktan uyuyamyrm bunlar küçük şeyler ama zamannnda yaptıkları büyük olaylar olmasaydı bukadar kafama takmazdm uzun oldu kızlar k.bakmyn

5 Cevaplar

0 oy
(6,972 puan) tarafından
Bosver kuzum ya...benimkiside hamileyken bana sen calisacaksan ben bakarim diye evimde kalmaya yeltendi. Bende calismam ben cocuguma kendim bakarim gerek yok sagol anne dedim, dokundu mu neyse artik cocuk dogdu ama cok yoruyordu beni, laf arasinda bana, isin ne bakarsin dedi. Salla yani, çekemiyorlar seni, yorgunlugundan bile.mutlu olmaya bakiyorlar
(55 puan) tarafından
Farkındayım ama eşimin de onları savunması artık zoruma gidiyor biz evleneli 8 sene oldu ve geç çocuğumuz oldu onun için sinir oluyorum hatta sinir olmak lafmi daha neler neler
(6,972 puan) tarafından
Eşin annesi oldugundan kotu niyetle dememiştir diye dusunmustur, belki gercekten kadin imali dememiatir sana oyle gelmistir? Takma kafana oda onun annesi ne diyeceksin iste...belkide sana firsat vermek istemediginden oyle savundu, yuz bulma diye
-Reklam-
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Tabiki bakmak zorundayız anne olmak kolay mi sen önceki şeylerden kin gutmussun ortada bi sorun yok bence
(55 puan) tarafından
Sanki bakicisym gibi konusuyo annesi olarak görmüyor beni ewet kinim var ama onla alakalı değil
0 oy
tarafından
Aman bizimkide diyor canim ya cocuk bakmak kolaymi diyor hakli biyandan anne büyük bir nimet valla kafana takma boyle şeyleri geçmiş geçmişte kaldi
(55 puan) tarafından
Bizimki manalı tavırla dio ilk başta çocuğu istemiyordu şimdi ise herşeye karisiyo insan ozaman kafayı yiyo geçmiş demekki hala gecmememis bende
tarafından
O zaman ağzının payını ver
0 oy
tarafından
Artık birikio en ufak şeyleri göze batar oluo.... 
(55 puan) tarafından
Birikti canım artık koyacak yer kalmadı valla canım
0 oy
tarafından
Oblarin hapsi  ayni senin çocuğun  bakmakla yükümlusun ama  nasil bakacağını  sen bilirsin  kimse insanin çocuğunu  ondan daha çok düşünemez  o yuzden bosvereeceksin
(55 puan) tarafından
Normalde takmıyorum ama bu heraksam olmaya başladı artık kafam bozuluyo eşim olacak adamda bişey demiyo

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 544 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ebru demirel (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 2,506 göst.
1 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 301 göst.
29 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 319 göst.