Merhaba kizlar demek 29 haftalik hamileyim bebegimin cinsiyeti erkek hala bir tane corap bile almadik bebegim icin kaynanayla oturuyorum malum kaynananin sozu geciyo ara sira diyorum anne biseyler alaalim artik zamani diye hayir 1 ay falanda gecsin sonra aliriz daha erken diyo . Gorumceminde cocugu erkek artik 1 yasi tamam oluyo nerdeyse kaynanam diyoki cocuga alirsamda az bisey alicam gorumcenin cocugunun kiyafetleri zaten taze onlari verir giydiririz cok sey alipta napicaz. Bende uzuluyorum bide alacagi seyleride bensiz alacak. Ama ben cok istiyorum kendi bebegime kendim seceyim kiyafetini falan guzel seyler alayim diye ama malesef gidip kendi alicak. Napsam bilmiyorum oysaki ben almak istiyodum tabi istemekle digilki butun paralar pullar kaynanaada almayi istesemde para yok elimde bide disari hic cikmiyorum sadece doktor kontrolune gidiyorum ondada zaten gunum stresli geciyo direk eve donuyoruz madem kendi alicak alsinda ama gorumcemin cocugunun kiyafetlerini neden giydiriyimki bebegime durumumuzda kotu digil yani normal geciniyoruz isterse herseyi alir ama oste onunkileri giydiririz diyo