0 oy
727 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Merhaba kizlar demek 29 haftalik hamileyim bebegimin cinsiyeti erkek hala bir tane corap bile almadik bebegim icin kaynanayla oturuyorum malum kaynananin sozu geciyo ara sira diyorum anne biseyler alaalim artik zamani diye hayir 1 ay falanda gecsin sonra aliriz daha erken diyo . Gorumceminde cocugu erkek artik 1 yasi tamam oluyo nerdeyse kaynanam diyoki cocuga alirsamda az bisey alicam gorumcenin cocugunun kiyafetleri zaten taze onlari verir giydiririz cok sey alipta napicaz. Bende uzuluyorum bide alacagi seyleride bensiz alacak. Ama ben cok istiyorum kendi bebegime kendim seceyim kiyafetini falan guzel seyler alayim diye ama malesef gidip kendi alicak. Napsam bilmiyorum oysaki ben almak istiyodum tabi istemekle digilki butun paralar pullar kaynanaada almayi istesemde para yok elimde bide disari hic cikmiyorum sadece doktor kontrolune gidiyorum ondada zaten gunum stresli geciyo direk  eve donuyoruz madem kendi alicak alsinda ama gorumcemin cocugunun kiyafetlerini neden giydiriyimki bebegime durumumuzda kotu digil yani normal geciniyoruz isterse herseyi alir ama oste onunkileri giydiririz diyo

16 Cevaplar

+2 oy
(2,445 puan) tarafından
Bende başta kimsenin eşyasını kullanmam giydirmem diyordum valla yalan yok ama kuzenimin kizinin kıyafetleri çok işime yaradı. Ilk başta hep kusmuk kaka oluyor zaten. Almak istediklerini eşine söyle. Yeni kıyafet almak tabi hakkı bebeğinin hevesleniyor insan ama dediğim gibi çok batirdigi için görümcenin oğlanınkileri kullanabilirsin bence canım. 
(11 puan) tarafından
Belkide olabilir bilmiyorumki ama heveslendim biseyler almaya
(2,445 puan) tarafından
Haklısın tabi canım. Hediye de gelir zaten ama dediğim gibi esinle konuşman gerekiyor. İş esinde bitiyor
(11 puan) tarafından
Ya esimde hic benle ilgilenmiyoki nesine soyliycem
(2,445 puan) tarafından
O zaman Allah yardımcın olsun kuzum zor kaynanaya dert anlatmak. Görümcenle aran iyiyse vermemesi için yol yapabilirsin ben bebegimin eşyalarını 2.cocugs saklarım falan der belki
-Reklam-
0 oy
(764 puan) tarafından
Eşinle sizin paranız neden kaynana da
(11 puan) tarafından
Esim bu virusten dolayi ise gitmiyor  simdilik tabi evde olan paralarda kaynanada
(764 puan) tarafından
Bende ablamdan yeğenimin kıyafetlerini alıcam canım zaten ilk zamanlar çabuk büyüdüğü için çok giyemiyorlar. Ama eşine söyleyip ikiniz birlikte bi kaç parça bişey alabilirsiniz en azından içinde kalmamış olur.
0 oy
tarafından
Canım bende düzgün bişey almadım eltimin bebisin kıyafetlerle büyütüyorum temiz temiz kıyafetler ki ona da yengelerinden gelen kıyafetler. Heves ettiysen bı kaç parça al ama aşırısı bebeğe alınca hemen büyüyorlar giydiremiyosun bile
(11 puan) tarafından
Zaten artik onlari kullanmam gerekicek
0 oy
tarafından
Durumun olmasa anlarım da durumun varken neden başkasının kıyafeti anlayamiorum bide esin ne dio buna onun seni anlaması annesine dur demesi lazimm
(11 puan) tarafından
Ohooo esim hic ilgilenmezki doktor randevularimla bile cogu zaman ilgilenmez kendisi cok ilgisiz onun icin zaten kaynana eline bakiyorum esim ilgilense arkamda olsa biseyler soylerdim ama soyleyemiyorum
tarafından
Eşim arkanda olmayınca böyle oluo işte en kötüsü de bu
(11 puan) tarafından
Tabi arkamda olsa zaten kimse bize karisamazdi
0 oy
tarafından
Malum kaynanayi birşey edip sözünün geçmesine izin verdiğiniz için kim ne dese yorum Olacak hata sizin sen doğuruyorsun sen bakıyorsun çocuğunla ilgili kararları sen ve eşin verin kendi kotasını doldurdu o çocukları ile ilgili halen birilerini yönetebilirim çabasında sizde he he diyin sonra geçin Köşenize içiniz içinizi yesin üzülün akıllı davranın mutlu yaşayın.
(11 puan) tarafından
Esim bile benle ilgilenmiyo bebegiyle ilgilenmiyo 7 ayda bikere bile elini uzatipta karnimi oksamadi bebegim olucak diye. Bu yuzden kaynanaya muhtacim
(643 puan) tarafından
Cnm niye minnet ediyosun eşine kaynanana ben senin yerinde olsam olay çıkartırdım ya
(11 puan) tarafından
Napiyim ya babasiz buyudum biraz ailemiz imkansiz yani fakir simdi olay cikartirsam bebek olduktan sonra annem cok bisey alamazsa basima kakarlar annen almiyo hicbisey diye
(643 puan) tarafından
Anladım cnm allah sabır versin
0 oy
tarafından
Bizim durumumuzda kötü değil ama ben çocuğuma 11 aylık şimdi daha doğru düzgün hiçbirşey almadım hamileyken hiç almadım 39 haftalıkken doğum yaptım elimde 3 4 zıbından başka doğru düzgün olabilecek giyebileceği birşey yoktu onlarıda görümcelerim den almıştım doğuma gittik hastane çantam bile yoktu bezini sonradan ben doğum yaptıktan sonrw eşim aldı geldi sonrasında da zaten hep başkalarının verdiği kıyafetleri giydi biberon bile kaynım verdi beşik desen onuda başkasından aldık 1 tane çorap bile almamıştım tabi 5 6 ayına kadar o zamnda 3 4 parça birşey aldık sonrasında da zaten kendim İnternete bakıp hoşuma giden birleşeyler olursa onlardan alıyorum bi kaç parça birşey öyle yani tamm bende üzülüyorum bende takıyorum kafaya bunları ama yıkayıp ütüledikten sonra bebek kıyafetine ne olacak yeni gibi oluyor hiç sıkıntı olmuyor benim tek sorunum içimde kaldı sadece hiçbirşey almamış olmak 
0 oy
tarafından
Küçükken giydirilir ne olacak ki 
0 oy
(817 puan) tarafından
Kocan konuşsun annesiyle
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Para kaynanan da neden toplanıyor eşinin ayrı işi yok mu eşine isteklerini söyle
0 oy
tarafından
Ya bişey sorcam senin kocan yok mu? 
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Canım çocuk kendini bilene kadar eltinin kıyafetlerini giydirebilirsin zaten çabuk büyüyor ama çocuk kendini bilince başkasının kıyafetini giydirirsen zoruna gidebilir. 
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Valla aynı şeyi bende diyordum hatta kaynanam da diyordu kimsenin eşyası olmaz diye kendi kızı olduğu halde. Ama suan çok işime yarıyor çünkü bebek kıyafeti nankör neden bir daha kullanmayacagim şeylere para vereyim ki. Gidip başka şeyler alınır. Ama sensiz gidip almasına çok şaşırdım gideceği zaman bende geleceğim deyip tavrını koymalisin tartışma tabi ama gerekirse esin le konuş
0 oy
(415 puan) tarafından
Yaaa çok kötü bi durum esin ne diyor cnm :( 
0 oy
(442 puan) tarafından
İnsan gerçekten çok heves ediyor benim kayinvaledem de kziim çok bişey almayın dedi ben dinlemedim bide yaz bebeği benmki ikili takımlar falan aldm üşür  yeni doğmuş olcak falan diye e babam almış 3-4 takım hediye geldi bir sürü kendi aldiklarimda vardı ne giydrdim sadece kısa kollu alttan çıtçıtlı zıbın ve bazen ince don geri kalanı olduğu gibi kaldı hatta yıkayıp utulemistim hepsini dizdim falan bı iki kere serin aksamlarda giydrmistim o kadsr 

3-6 içinde eşimin teyzesinin oğlunin da bebeği vardı bizdne bir yaş büyük onun kıyafetleri ile geçirdik iyi ki de almamism yaza da hediye gelen ler var bu akrabamizin gönderdiği kıyafetler var bı şort ve zıbın alcam o kadr 

İnsan bi müddet sonra verdiği paraya acıyor hiç giydiremedigm kıyafetleri var tulumlar veya bir iki kere giymiş 3. Giyeceginde küçülmüş falan 

İlk 6 ayda çocuklar çok hızlı büyüyor ama insan hevesde ediyor tabi 
0 oy
(582 puan) tarafından
Valla benim çocuğumun kıyafetlerini kız kardeşim ve erkek kardeşimin çocukları da giydi zaten çabuk büyüyorlar gereksiz masraf yaonadı hiç sindi yeni çocuğum oldu bende onlarınki kullanıyorum ne var bunda..
0 oy
tarafından
Eşine söyle beraber çıkın alın 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 377 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,041 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,987 göst.
22 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Zeliş fatoş (615 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,296 soru

24,137,117 cevap