0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde (342 puan) tarafından
Altını açtığım zaman direk elini özel bölgesine getirip çekiştiriyor göbeğini heryerini kaşıyıp kıpkırmızı ediyo kaka yaptığındada sokuveriyo elini pisletiyo zorluyo beni acaba neden yapıyo anlamadım 10 aylık olucak 5 gün sonra. 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç bir fikrim yok ama zor bir durum allah yardımcın olsun canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktora bı sor bence kuzu ya bir sebebi vardır illa ki 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Canım Öyle alıştırma Tabii bezi açılınca çocuk rahatlıyorum ama dokunmasına izin verme hem hijyenik değil Hem de alışkanlık olur benim de 1 yaşındaki oğlum ellerini götürdü ödemeyi çalışıyor falan çok cebelleşiyorum bununla izin vermiyorum
0 oy
tarafından
Canım benimde 10 aylık kızım var altını açınca o da dokunmaya calisiyo poposunu ama izin vermiyorum elini tutuyorum. Göbeğini falan da kasiyo. Kesfediyordur
0 oy
(657 puan) tarafından
Normal 6 buçuk aylığız yapıyor kendini tanıyor kaşıyor kendini kızartıyor ama ben engel oluyorum bu uygulamada gördüm özel bölgesine dokunan çocuklara müdale etmeyin kendini tanıyor kızarsan daha çok dokunmak ister diyordu internetten araştır 
0 oy
(671 puan) tarafından
Kendini tanımaya çalışıyor normal bir şey ama hijyenik değil tabi
0 oy
tarafından
Benim kizimda öyle. Şarkı söylüyorum oyaliyorum bezini değişirken o zaman aklina gelmiyo
0 oy
tarafından
Izin vermemelisin bence oyala altini alirken
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Çok normal kapalı kaldığı için açınca hava alıp kaşınıyor dur benim. Kızda yapiyo ellerini tutuyorum 
0 oy
(17,097 puan) tarafından
Bez değiştirirken eline bişeyler verip oyalayabilirsin. Benim kızımda elini götürüyordu , yapma etme dedikçe daha fazla yapıyordu. Bezini değiştirirken bir eline pişik kremini diğer eline bezini veriyorum , bana yardım ettiğini falan düşünüyor. Unuttu artık yapmıyor.
0 oy
(553 puan) tarafından
Benimkide aynı tutup cekiyo koparacak gibi ben anormal olduğunu düşünmedim hiç müdahale etmiyorum zaten normalde eline bisiler veririm sürekli kaçmasın diye öyle yaparsada bezi bağlayınca ellerini siliyorum
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Senin benim gibi bi kaynatan olmalı aç çocuğun poposunu havalansin diye diye delirtti beni en sonunda anlattım tabi oğlum şuan onlar da ama yine aynılar
0 oy
(764 puan) tarafından
Yeğenim de 1 yaşındayken altını açtığımız da elliyordu orasını. Dikkatini çekiyor demekki değişik geliyor. Bir süre sonra bıraktı şimdi 2 yaşına yaklaştı yani bi süre sonra bırakır gibi canım. 
0 oy
tarafından
Allah Allah bu da degisikmis

Ya rahatliyor kendini kaşımaya  veriyor bebek yada en iyisi sen bi goater onu doktora

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 670 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (2,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 869 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 837 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 421 göst.
10 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,903 soru

24,065,588 cevap

330,354 kullanıcı

...