0 oy
602 göst.
Diğer kategorisinde (855 puan) tarafından

Kızlar merhaba bayadır yoktum zaman bulamıyorum açıkçası bir soruyla döndüm. Kızım 5 aylık 20 gün sonra 6 aylık olacak. Çok deli yatıyor gece. Resimleri aşağıda. 10dk içinde bütün beşiği turluyo resmen. Bir de boylu baya 75 cm şuan sığmıyo mu anlamıyorum. Kendi odasında bazası var yanlarına korumalık alıp orda yatırsam mı? Kamera var ama ya duyamazsam sesini diye korkuyorum. Bi de o kenarlıklar aşırı pahalı 2 tane alsam 400 500 onun yerine montessori yatak mı yaptırsam heryeri kapalı? Bi fikir verin kızçeler :)

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(11,854 puan) tarafından
Montessori mantıklı ama henuz çok kuçuk ayırma bnce odasnı.. bide Allah korusun yuz ustu dönup kendini duzeltemezse gormezsin duymazsn.. ama sen bilirsn tbi yine de
(855 puan) tarafından
Valla rahatına çok düşkün babası kocaayı gibi :) ben biraz daha idare edeyim en iyisi :)
(2,540 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin güldürdün beni ☺️☺️
(855 puan) tarafından
Kızın suratı ben huylar hep baba keşke bilimsel olarak buna da bi çare bulabilsek :D
tarafından
Benim kızimda deli yatanlardan halende bizim yatak büyüyen beşik ti karyolaya çevirdik benimkide uzun boylu yatağın bı kenarını duvara doğru yaptım bir kenarına korumalık aldım öle öle alıştı şimdi
(855 puan) tarafından
Bizim de baza öyle bi kenarı duvarda. Beşiği o yüzden büyüyen almanıştım. Ama beklicem biraz daha çok küçük henüz kıyamıyorum
-Reklam-
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Hem baza hem montessori yatak hem beşik fazla olmaz mı. Madem kenarlıklar koruması pahalı keşke ilk baştan o montesorriyi alsaydın canım 
(855 puan) tarafından
Canım baza eşimin bekarlık bazası. Başka bi ile taşınmışlardı biz evlenmeden 10 ay önce oraya giderken eşime almışlar genç odası tarzı. Hiç kullanmak nasip olmadığı için bizim eve getirdik o yüzden. Yoksa hepsine para verilir mi :) ben 2 3 yaşına kadar beşikle idare ederiz sonra bazaya geçeriz diye düşündüğüm için beşik aldım canım
0 oy
(53,810 puan) tarafından
ye o totisini benim icin ❤️
(855 puan) tarafından
Ah yemem mi ❤️
0 oy
tarafından
Kız koca beşik bu sığıyordur mutlaka sadece deli yatmayı seviyor ayırcaksan da montessori al 2 korkuluğa 500 verme boşuna 
(855 puan) tarafından
Elini bacağını parmaklıklara falan sokuyo farkında olmadan dönecek diye ödüm kopuyo. Dün gece belki 20 kere düzelttim yine sokuyo. Korkuluğa o kadar para vermek valla saçma geldi bana da. Bi de koca baza 2 tane kenara 1 tane ayak ucuna almak lazım. Biraz daha idare et mi diyorsun :)
0 oy
tarafından
Gayette iyi sigio kuzum sadece seninki deli yatio daha çok küçük ayirma
(855 puan) tarafından
Ay hem de ne deli yatma fır dönüyo valla. Bana da küçük geliyo o yüzden sorayım dedim size
0 oy
tarafından
Ben yanimdayken bile ikidebir uyanip bakıyorum kiz ayıramazdim heralde ya hemen sende dikkat et bence gene yanında olsun yatak alcaksanda
(855 puan) tarafından
Kuzum yatak odamda yatağı koyacak yer yok. Beşik zor sığdı zaten onun yüzünden makyaj masamı hiç kullanamıyorum bile. Ama gerçekten çok küçük ayıramicam sanırım zaten doğru düzgün uyumuyo hepten zindan olur hayatım...
tarafından
Bizim hep yanımıza uyudu beşik boşa alındı şimdi alıştırmaya bakıyorum beşiğe gece uyaniyo bazen uyumuto yanımıza alınca Uyuyo bizde bele çekiyoz
(855 puan) tarafından
Ay en korktuğum o yüzden hiç almadım yanımıza beşiğine alışık ama bi sakatlık çıkaracak ondan korkuyoruz. Eşimin kuzeni iki çocuğunu da yanında uyutmuş hep çocuklar kocaman oldu hala onlarla uyuyomuş :) iki tane çift kişilik yatak birleşik yatak odalarında :D
tarafından
Ahahaha yapcak bisey yok bizimki dogustan beri oyle yatmiyo
0 oy
tarafından
Alakasız olacak ama uyku seti çilek baby cotton mu?
(855 puan) tarafından
Evet canım :)
tarafından
Bizde almıştık aynısından da. Daha hiç kullanmadım. Sanki yorganı kullanışlı değil gibi geldi. Rahat kullanıyor musunuz diye soracaktım.
(855 puan) tarafından
Yorganı öylece altında duruyo canım evim çok sıcak oluyo merkezi sistem o yüzden ince bi battaniyeyle geçirdik biz kışı o yüzden tam kullandık diyemem :)
tarafından
Galiba bizde öyle kullanacaz, teşekkür ederim :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,337 soru

24,043,171 cevap

329,245 kullanıcı

...