0 oy
567 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,299 puan) tarafından
Kzlar bz aile apartmanında  otryoruz bn 5 yıllık ewliyim 2 tane cocgm War sinirlndgm konuya gelmk istyorm bugün biz eltim gorumcem eşi falan kaynmda otryodk eltim yeni 1 senedir ewli onlar okey oynuyodu çaylarını yaptm kahve tatlı vesayre getirdim gotrdm eltim yerinden kalkmadı bn oturdum mu kaynanam sürat yapyo az önce bı ton bulaşık yukadm öyle indim bz iner inmez de hopp arabyla gezmeye ğttiler zoruma gtti insan bı syler kaynanama nsl bir mesafe koyayım akıl werin

5 Cevaplar

+1 oy
(4,034 puan) tarafından
Gerçekten çok garipsiniz ya kaynana surat yapıyorsa yapsın laf söyletene kadar oturmaya devam  et laf söyleyince de okey bitsin berbaer yalacaz de o gelin kalkmadan yapma.  Sen böyle olduktan daha çooook kullanılırsın öteki de seni nasıl kullanacağını bulmuş ama tüm suç senin
(1,299 puan) tarafından
Doğru dyon wlla bide bnm 2 cocgm War onu yk ztn cocklarla maf olyorm ne güzel gaz veren kız :) byle yoruma ihtiyacm wardi
(404 puan) tarafından
En güzel cevabı siz vermişsiniz gerçekten.en azından eltiside sinir olur kalkar belki böyle giderse bütün işleri susan yapmaya mahkum kalır.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Okey oynarken bende kalkmam :) 
(1,299 puan) tarafından
Kalkmasın ama büyük gelin bnm bn mi hizmet etcm kaynanm bn oturdum mu sürat asyo
tarafından
Acaba başka bir şeye asiyorda sana mı öyle geldi ki ne alaka sen köle misin ki
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Aman surat asin onun suratina mi kaldin kendini boyle degersiz hissetme bunlara yuz verirsen artik hep tepene cikarlar sen hizmet edersn onlara
0 oy
(582 puan) tarafından
Bizim duzendede genelde işler hep bana kalır nedense bulaşık zamanı eltimin karnı ağrır her zaman kaynanamla olduğumuz zamanlarda yani ama ben iki bulaşık için asla kendimi küçük dusurmem gocunmam o onun ayıbı diye düşünürüm kaynanam kızar ama ona kalk sende çayı köy yada bardakları yıka der Allah var gezmek için beni cagirsalarda gitmem onlarla gideceğim yerde mutlu olcagimi sanmiyorum
(582 puan) tarafından
Ne yaparsa kendine yapar iyilikte kendine kotulukte
(1,299 puan) tarafından
Doğru dyon cnm ama gerçekten bu. 1 dgl.iki dgl bnde hata yanlarına cikiyorm otursana ewinde kim ne derse desin
(582 puan) tarafından
Ben mesela artık karar aldım kaynanamda baskasi varken gitmicem ona caqrsada qitmicem zaten beni genelde iş için caqirir bulasiqi vardir yada nebilm yemeği yoktur beni çağırır ama qitmeme kararı aldim
(1,299 puan) tarafından
En iysi ztn napsak derler yapmuyo etmiyo
(582 puan) tarafından
Evet diyorlar zaten
0 oy
tarafından
Gitmeme gibi bir durumun var mi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 664 göst.
31 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sena kyhnlr (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 967 göst.
23 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 244 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 2,726 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hiranurum (78 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,772 soru

24,063,641 cevap