0 oy
491 göst.
Diğer kategorisinde (456 puan) tarafından
Kızlar daha önce hiç almadım.kizima internetten yazlık kıyafet almak.istiyorum takımları.hosuma gitti.gorumtu olarak ama.aldiysaniz kaliteli mi kumaşları nasıl birde 9bucuk.aylik kızım boyu şükür iyi 76cm.ama kilonuz az 8 kilo sorum.su ya 9aylik var ya 12 sizce kaç aylık alayım çok büyük giysin istemiyorum ama daha önce alışveriş yapmadığım.icim civilden kalıplarını bilmiyorum yardımci.olursaniz sevinirim

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben aldım br kaç kere kujju marka hiç sorun yaşamadım kalıp konusunda 6 ve 9 aylar alıyorum 
tarafından
Şöyle diyeyim sana benim kızım şuan 4 aylık 7buçuk kilo hemen hemen 63 cm boyu var ben 6 aylık aldım yaz sonuna kadar giyer 9 aylık aldıklarımda büyük ama okadar çok büyük değil beden ölçülerine bakarak alabilirsin rahat rahat giymesini istiyorsun 12 ay alabilirsin boyu var bebeğinin
(456 puan) tarafından
Ayyy maşallah kuzuya cnm benim o zaman dediğin gibi 12 aylık alayım bari çok teşekkür ediyorum cnm.
tarafından
Ne demek ben şimdi baktım civile bedenlere 12 aylık rahatlıkla olur
(456 puan) tarafından
Sağolasın cnm uğraşıp birde ona bakmışsın
tarafından
Ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana
-Reklam-
0 oy
tarafından
Netten değil mağazasindan aldıklarım var kaliteli ama biraz pahalı 
(456 puan) tarafından
Sağol cnm virüsten dolayı bende netten alicam yazlık.kiyafetmiz yok fazla kalıp konusunda ne düşünüyorsun
tarafından
Ben internet sitesinden alışveriş yapıyorum civili  bende hep pahalı sanırdım ama bana çok uygun geldi ve  kaliteli dediğiniz gibi yerleri yumuşacık
0 oy
(13,579 puan) tarafından
Netten aldım cnm çok çok güzel suku r iyi 

Ve uyguna da aldım ben yazlık ve pantolon falan aldım 
(456 puan) tarafından
Teşekkürler cnm içimi rahatlattiniz hepinizde bende alacağım kararımı verdim
(13,579 puan) tarafından
Rica ederim ne demek canım ben memnunum 2 defa aldım şükür iyi geldi hepsi
0 oy
tarafından

image

bak ben bunları aldım üstler 9 ay elbiseden 9 ay altlar 6 ay elbise şuan bile oluyor 6 9 ay olmasına rağmen yani senin bebişe 12 ay olur zayıf diyorsun ama boyu var maşallah 
0 oy
tarafından
9 12 alsan tam olur kalıpları tam 

Bnn oğlum 15 buçuk aylık 18 24 aldım iki hafta önce civilin net sitesindn anCa oldu canım

Kaliteli malları güvenilir ben çoğunluk ordan alırım
0 oy
tarafından
Almadım  valla
0 oy
(64,770 puan) tarafından
civilin ürünleri guzel canim 12-18 aliyordum ben tombikti
(64,770 puan) tarafından
bide uygun oluyo hele.indirime giriyo bes liraya citcitli aldim kac tane
0 oy
tarafından

Ben yaptım canım kumaşları güzel yikadimda bozulması ama yenidogn aldm kızım dhaa dogmadi :) 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 111 göst.
11 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Isimyok (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mutluyum (834 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,128 göst.
11 Kasım 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 420 göst.

Kategoriler

1,509,060 soru

24,627,293 cevap

364,902 kullanıcı

...