0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (864 puan) tarafından
Yatak odasında gece uyurken ışık açıyor musunuz yoksa karanlıkta mı uyuyor bebekler ben ışığa alıştırmak istemiyorum 

13 Cevaplar

0 oy
(163,560 puan) tarafından
Benimki 3 aylik hic ışıkta uyutmadim 
(864 puan) tarafından
En iyisi :)
-Reklam-
0 oy
(13,475 puan) tarafından
Niye ışık acacaksin canim karanlikta daha rahat uyur ve geceyi gunduzu ayirt eder
(864 puan) tarafından
Kızma ‍♂️ bilmiyorum :) onun için soruyorum bende açmamayı düşünüyorum
(13,475 puan) tarafından
Yok kiz kizmiyorum niye kiziyim :D
0 oy
tarafından
Gece lambası açıyordum ben 40 ı çıkana kadar ufakta olsa bir ışık açık olsun canim sonra açmazsın 
0 oy
(30,261 puan) tarafından

Gece lambasinda uyutuyorum. Gece kusar gormem diye korkuyorum 

0 oy
tarafından
Belirli bir saatte kadar açık ama ondan sonra kapatıyorum açmıyorum sabaha kadarda hiç açmıyorum sadece alt açarken okadar 
tarafından
Evet gece kaka yaparsa eğer açıyorum yapmazsa açmıyorum.zaten gece kaka yapmasıda pek nadir oluyor
tarafından
Yok canım uyandırmıyorum zaten benim kız uykucu emerken altını açarken gözünü bile açmıyor gece uykusu güzel maşallah
0 oy
tarafından
Ben kendim  karanlıkta  yatarım  sanırım  bebisi de öyle  alıştıracam
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Antrenin ışığı doğdu doğalı yanar. Gece uyanınca bakıyorum çünkü. Oda da loşluk oluyor o kadar . 
0 oy
(16,024 puan) tarafından

İlk 1 ay ışıkla yattık korktum hep :) Şimdş abajur yakıyorum yine de tam karanlık değil :)

0 oy
tarafından
Doğduğunda alışasıya kadar koridorun ışığını açtım o odaya geldi o kadar sonra hiç açmadım şimdi altını bile karanlıkta değiştiriyorum geceleri uykusu açılmasın diye 
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Odanin degl ama ara holu yakiordum kalktginda goreym kolay alabileyim diye.  Odayi hic yakmadm
0 oy
tarafından
Nasıl alistirirsan baştan öyle gider 
0 oy
tarafından
Ben karanlıkta uyuyamadığım için gece lambası yakıyorum kızımda bizimle aynı odada hep böyle oldu
0 oy
tarafından
Bebeğim 2aylik oldu hayla gece lambasını açıb uyuyorum 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 161 göst.
+3 oy
8 cevap 188 göst.
+3 oy
17 cevap 281 göst.
27 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sertuğ (360 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,481 cevap

336,304 kullanıcı

...