0 oy
409 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar ben 34 haftalık hamileyim düşüktelikem vardı şimdi erken doğum tehlikesi var alt tarafım çok ağrıyor kaynanam gildeyim esim oda şehir dışında bende kaynanam gildeyim 2 gün önce dayanılmaz ağrım vardı şimdide var bende yataktayim gorumcem iş falan yapıyor bana sanki tavır yapıyor birde oğlum var onunda arada elini tutup gezdiriyorum ise her halde ona yardım etmedigim için tavır yapıyor ne yapacagimi bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(733 puan) tarafından
Neyine tavır yapıyor allahtan korkusu yok mu o halinle işmi yapcan hey allahım ya 
(6 puan) tarafından
Ya acaba onlarda şaka falanmi yaptigimi düşünüyor ne halbuki akşamları yatakta 4 dönüyorum oğlumun elini tutup gezdirdigimde oda kızı diyi diyet oraya görür durmi falan ne bilim
(733 puan) tarafından
Ya şakasınımı olur hamileliğin baya ağırlaşmışsın işte. Ben neler çektim 5 aylıkken bile zar zor hareket ederdim her tarafım ağrırdı
(6 puan) tarafından
Inanki bebek 34 haftalık şimdi elimde olsa şimdi dogururum
(733 puan) tarafından
Biliyorum cnm artık son aylar sıkıcı gerçekten geçmek bilmiyor rabbim yardımcın olsun inşallah
(6 puan) tarafından
Saol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Boşver s.iktir et onları kafana takma borak yapsınlar gerbemesler:angry: sen sağlığına bak çocuğuna bak karnındaki sağlıklı zamanında doğra inşallah  moralini bozma keyifne bak canım 

Allah korucun birşey olursa onlar için hava hoş senin cegerin yanar:'(

tarafından
Moralini bozma değmez öyle ınsanlar sen rahatlığına bak canım eşin nerede niye bıraktı seni canim
(6 puan) tarafından
Mangal dünya mali için dünya mali dünyada kalacağını bilmiyor ki o yüzden
tarafından
Kusuruma bakma canım senin eşinde büyük kabahat yurtdışınami giti
(6 puan) tarafından
Yok şehir dışı inşallah geri gelemez
tarafından
Öyle deme kız
0 oy
tarafından
Hiç kafana bile takma yapsan kim kıymet bilecek sadece kendini düşün şuan 
(6 puan) tarafından
Ne bilim sinirden çamlıca öyle böyle dedil kızı çocuğu burya orta getirme bilmem ne sanki bana hizmet ediyor gibi kiziyor
0 oy
tarafından
Valla cehenneme kadar yapsin. Ne yaparsan yap yaranamazsın zaten sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez boşver 
(6 puan) tarafından
Ya inanki elimden geleni yapıyorum bulasik olsun yikiyorum başka bişey yapamıyorum ki yeri s upurdum oldum resmen oda gelmiş tavır yapı sinirden aglicam Allah o kocanin belasini versin giti gelmek bilmiyor insan evde ragar eder ben resmen burda hapisane yasiyorum
tarafından
Allah yardım etsin kuzum seni çok iyi anlıyorum boşver takma ne yapıyorsa yapsin kendi canları çok kıymetli. Seninki de can mecbur yapacaksın umursama bile

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 118 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Elif_6060 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Asenat (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 808 göst.
0 oy
17 cevap 498 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde Asena.ekinci (1,015 puan) tarafından soruldu