0 oy
1,268 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şimdi kızlar malum annelr günü bugün.

Bende durum yapicam annemi ama ya kaynanam.

Bu sefer o kızacak beni niye yapmamış diyecek. Siz ikisini aynı anda mi koyuyorsunuz.

Yani annemizi ve kaynanizi watsp durumda paylaşır mısınız anneler günunu

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kendi annemi paylaşım yaptım kaynanam mi büyütüp kahrımi çekti sanki oni da oğlu paylaşsın
-Reklam-
0 oy
(333 puan) tarafından

Ben anneme video yaptim kaynanaminda resmini paylaştım bende kaynans olcam ilerde :D

0 oy
tarafından
Ikisini paylaştım 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bu sene ikisini de koydum duruma cnm daha önce koymamıştım ama kayinvalidemin bana bi zararı yok çok şükür severim kendi bilmez durum filan bakmayı ama eşim görür miye koymadın demez ama onunda gönlü olur hem bnm annemide düşünmüş diye o nedenle koydum 
0 oy
tarafından
Ben normal msj olarak kutladim duruma falan koymuyorum 
0 oy
tarafından

Ben annemi paylaşıyorum sadece kaynanam da annesini paylaşıyor daha kaynanasını paylaştığını görmedim alınmaz o yüzden :D

0 oy
(2,929 puan) tarafından
Durumunu kaynananlara gizle ben oyle yapmayi dusunuyordum ama yapmadim vazgectim annesizler aklima geldi
0 oy
(53,862 puan) tarafından
koymadim paylasmadim payoasmicam da gün icinde annem.kayinvalidemi bide annesini aricam
0 oy
(102 puan) tarafından
Hiç sevmiyorum k.validemi yani annelik vasvina laik deil annemi görünce onu iyi bir anne olmadığını biliyorum en azından fakat sabah bakdim eşim paylaşmış ikisinide bende paylaştım işte gittti zaten gormuyorki watsapi neti yok anlamaz
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Önce annemi paylaştım sonra kaynanami paylastim
0 oy
(18,461 puan) tarafından
Şimdi  fark ettim de bende kaynanamın Fotosu yok ki koyim 
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Ben hiçbir zaman durum yapamadım sevmem de zaten. içimde kaldı ama yapamıyorum. Teyzem görünce bayılıyor. O yüzden sadece kutluyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 139 göst.
0 oy
4 cevap 246 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 399 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gizem_clk21eker (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 217 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sila_eymen (330 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,685 soru

24,062,252 cevap

330,186 kullanıcı

...