0 oy
537 göst.
Diğer kategorisinde (328 puan) tarafından

SEVGILI ANNELER ben henüz 22haftalik hamileyim ve 2 3 gundur bebegim karnimin sol tarafinda kendini top gibi cok kasiyor kraplar giriyor karnima aci veriyor baya ne yapmam lazim yardimci olun.burasi küçük bi yer hastanede randuvum daha 10gun sonra gidicem:'(

5 Cevaplar

+1 oy
(338 puan) tarafından
Canim fazla ayakya kalip yorma kendini
-Reklam-
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Hareket ediyor dimi canim 
(328 puan) tarafından
oncelerde daha net hissediyordum 3cu gebeligim ama bu son 2 3 gundur cok seyrek ve cok hafif hissediyorum
(3,455 puan) tarafından
Benim bebegimde toplanıyor bir yere canim kasinti  gibi Oluyor gazım vardi çok dün bugün öyleydi mesela bazen cinsel ilişki sonrası toplanıyor yada gu n içinde çok yorulunca. Olabiliyor yani sende yoruldun belki bikac gundur
0 oy
(807 puan) tarafından
Toplanan bebeğin değil rahmin kendini kasıyordur. Haftan küçük ve bu tarz kasılmalar normal olmayabiliyo genel olarak. Enfeksiyon olabilir acılma olabilir servikal yetmezlik meydana gelebilir. O yüzden ihmal etmeden hastaneye git derim. 10 gün sonra gidicem demişsin ama bekleme derim. 
(328 puan) tarafından
iste benim korktugum sey acilmamin olmasi 2ci gebeligimde 36haftada dogurdum ama bu daha cok erken korkuyorum arada sancim oluyor karnima krap giriyor tas gibi oluyor karnimda.
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Magnezyum eksikliği buyuk ıhtimal ile canım sende ki dr un a söylersin ama kasılmalar siddetlenirse acil e git derim.cok geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Cok erken kasılmalar için.erken doğum belirtisi olabilir enfeksiyonda olabilir.benim erken doğumum oldu allah korusun canım sakin aksatma 2 3 gün boyunca çok kasılmam oldu gittim doktorum hemen nts ye soktu sancim vardi ama ben hissetmiyodum.cok sancı çıkınca alttan baktı açılmam varmış 5cm o gun dogum yaptim.ama sende de aynı olucak diye bi şey yok.ben sadece sakin ihmale etme diye diye diyorum
(328 puan) tarafından
canim sen erken dogum mu yaptin kac haftalikti
tarafından
Benim çoğul gebelikti çok erken doğum yaptım 25 haftalik

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,049 soru

24,119,655 cevap

333,405 kullanıcı

...