0 oy
395 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hanımlar ek olarak veren var mi  verip vermemek konusunda kararsizim 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok fazla katı şeyler verme canım hemen çünkü daha yeni geçiş yapıyorsun ek gıdaya sıvı ağırlıklı beslenmesinde fayda var meyve suyu ev yoğurdu sıvı kıvamlı kaşık mamasi gibi yumurta sarisina ben kızıma sanırım 7-8 aylıkken başlamıştım kabiz olmasın diye 
tarafından
Açıkçası sutum bitmiş durumda mama veriyorum . Artık yoğurt vereyim diyorum ..
tarafından
anladım canım sıvı ile başla sen yinede bir ay kadar sindirim sistemi alissin ondan sonra diğer lerine geçersin çorba yoğurt meyve suyu şeklinde sonra meyve puresi cicibebe gibi falan onlardan verirsin yavaş yavaş katiya gecersin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herkesin kendi tercihi ama ben yumurta sarısını kolestrol yapıyor diye kendim bile yemiyorum ama yoğurt verebilirsiniz diye düşünüyorum canım
tarafından
Bugün verdim korka korka
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Yogurt 4aydan sora verdim ama yumurta yedi ayinda
tarafından
Biz 5 e girdim artı k veririm ne kadar miktarda ne sıklıkla
(6,680 puan) tarafından
Yogurt gunde bir kez verirdim arada pirinci iyice biwirir yogurtla kariwtiripda verirdim yumurtani ama yedi aydan vermeye bawladim ilk yarisini verirdim gunde bir kez bir hafta sora butun vermeye bawladim
0 oy
(446 puan) tarafından
Ben verdim verebilirsin. 3 gün yoğurt 3 gün yumurta baktın ters giden bişi yok.basla azar azar sulu gıdalardan. Et suyuyla çorba pirinç unlu mamalar filan ver 
tarafından
Kaç aylık senin ki
0 oy
(446 puan) tarafından
Ben wriorum canım yoguyo meywe püresi muz filan eziyorm çorbaların suyundan biber filan atmiorm ama baharat
tarafından
Kaç aylikkkk.senin bebis
(446 puan) tarafından
5 bitti şükür

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 192 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 120 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,173 puan) tarafından soruldu
0 oy