0 oy
417 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından
Bebegime tek başima bakamiyorum aslinda sadece bebegimle ilgilensem.bakabilirim ama ev işi yemek derdi derken yetemiyorum

Annem gel 1 hafta kal dedi ama 5 yaşnda kardeşim var bebegimi kucagna almak istyor veryorum tekrar istyor kizinca annem küsüyor. Orda rahat edermym bilemem eşimde geceleri uykusuz kaliyor napsam bilemedim

14 Cevaplar

0 oy
(4,034 puan) tarafından
Kardeşin alsın sen de başında dur ne olacak ki. Bence git çok da kendini kasma iyi gelir sana
(75 puan) tarafından
Kendi evimden ayrlmak istemiyorum ama tek başimada olmuyo haklsin yetişemiyorum
(4,034 puan) tarafından
Yok ya öyle düşünme kafan dağılır ben bebek doğduktan sonra ayda bir gidip 1 hafta kalıyordum resmen döndükten sonra daha iyi bakabildim bebeğe çünkü deşarj oluyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
5 yasindaki cocgun eline bebek verilmez senin kucganda sever annenle konus cocgun eline bebgimi vermem kusersen hic glmiym diye  
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Cnm 9 yaşında kardeşim var ona bile oturduk yerden verdim ben, annen kizmakta haksız annenle konuşup öyle git bence tatsizlik yaşama 
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Bebegin kac aylik canim
(75 puan) tarafından
1 haftalik
(2,100 puan) tarafından
Gitsende geri geleceksin canim kafan dagilir ama yine aynisini yasayacaksin bende yasadim oglum 5 bucuk aylik oluyo hala uykusuzum yemek utu camasir cocuk vs. Hic bitmiyo hic oturamiyorum bi oglumu sallarken oturuyorum
0 oy
tarafından
Ben kendi evinden ayrılma taraftarı değilim zorlansanda kendi evin 2 gün snra yine evine gelecen yine zorlanacaksin
0 oy
(18,204 puan) tarafından

benim kardeste 6 yasinda hep kucak ister vermeyince kuser bana :Dama dijkatli ol oda çocuk severken bir  yerine bisey olabilir Allah korusun  

0 oy
tarafından
Benimde yeğenlerim kızımı kucagina almak istiyor ben vermediğim zaman kıyameti koparıyorlar mecbur veriyorum. Vermeyince dediğin gibi sanki kötü birşey yapmissin gibi tavır sergiliyorlar 
0 oy
tarafından
Dikkatli olursan bisey olmaz gözün üstünde olsun
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Çocuklar bebegi sevmeyi ister bunu guzel dille anlatabilrsin küsmez o zaman.

Eltimin çocugu var 9 yasinda gelince bile cok ister kucağına almayi yanında oturur veririm kucağına sonra alırım guzel dille anlatirim.

Bunu yapabilirsin 

0 oy
(271 puan) tarafından
Kuzum bugün gittin yarın gittin diğer gün gittin peki sonra ?? Bence otur kendin herseyin üstesinden gel ben dogum a kaynananin yanında yaptım o başka sehirdeydi ben evime gelmek isteyince sen bu çocuğa bakamazsın hasta edersin flan ama kalmadım cunki eşim olmayacaktı yanimda his olduğunda ne hayrını gördüm de bende kalmadım kızım 10 aylik oldu kendim baktım evet bazen uykusuz kaldım bazen boğazına bisey kaçtı aklım çıktı ama bu güne kendim getirdim ve kimse diyemez ki sen bakamadın baş edemedin diye o yüzden kendin bak alışacaksın emin ol
0 oy
tarafından
#evdekal    ....
0 oy
tarafından
Benimde kızımın 8 aylık dayısı var birbirlerine vura vura buyuyolar tabi kardesimin gücü yetmiyo daha genelde kızım vuruyo ona. Kızımda bir yaşında gidiyorum kafamı dağıtıyorum en azından bı değişiklik oluyo yrmek derdin yok biseh yok çocuğa da bakıyorlar ben az uyuyorum onlar çocuğa bakarken markete felan gidiyorum benim evimin burda market yok orda az dolanmış oluyorum kızımı dışarıya çıkarıyoruz bahçeye on da iyi geliyo banada
0 oy
(53,831 puan) tarafından
1 hafta sonra yine bebeğinle evine gececksin duzen degsitirmeye degmez bence. esinde yardim etsin ev islerinde kendi evinde kal canım
0 oy
(1,019 puan) tarafından
git canm benim kızımın kroki çıkmadan bnde gitmiştim insana çok iyi geliyor emin ol 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 863 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 469 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 412 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,045 göst.
13 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,011 soru

24,052,244 cevap

329,711 kullanıcı

...