0 oy
1,853 göst.
Diğer kategorisinde (3,270 puan) tarafından
Kızlar mobilyalardan sürekli tak tuk diye sesler geliyor bazen okadar yüksek ki irkiliyorum sesten anladık genleşme filan ama bukadar çok mu genleşir bu mobilyalar yaa korkmaya başladım artik

28 Cevaplar

0 oy
(153 puan) tarafından
Aynı canım benim mobilyalarda 9senelik ve o sesler bizde var :D yaylar filan atiyor ellam
(3,270 puan) tarafından
Olabilir cnm ☺☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dahaaa neleeer kız
(3,270 puan) tarafından
Valla kız ☺
0 oy
tarafından

Anaaaammmmmmm:ninja:

0 oy
tarafından
Dün haberler de Bi kadın kızıyla beraber yaşıyor aniden evde bişiler yanıyor sebepsizce aklıma o geldi :)) bişi olmaz kız korkma 
(3,270 puan) tarafından
Hahaha hem öyle diyon hem korkma bay olmaz diyon kız ☺onu bende gördüm Allah korusun
tarafından
Kız eşya bu arada ses çıkarır yani 9 senedir kullanıyon senden sıkılmışlr bizi değiştir diyo artık :)))
(3,270 puan) tarafından
Evt sünnet için bekletiyorum 1 2 sene daha ☺☺
tarafından
İyice ses çıkmasını mı bekliyon bacım :))))
(3,270 puan) tarafından
Aynen cnm :))))
0 oy
(325 puan) tarafından
Genleşme oluyor çok normal boyle seylerekulak asma 'ne kadar düşünürsen okadar yakın olursun
(3,270 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorm ☺
(325 puan) tarafından
Sevindim bhna
0 oy
(4,724 puan) tarafından

Yaaaa bana yazdığınız elestiriden sonra postlarina baktim ahaha vallahi istemsizce güldüm :D

Ben bebeğimin sağlığı icin endeseleniyorum korkuyorum, sizin endisenize bakin. Ya lutfen birini elestirirken azicik da gecmisteki tepkilerinize bakin :D 

tarafından
Siz de insanların açığını arıyorsunuz sanırım? Bana yaptığı eleştiriye karşılık nasıl yerinde cevap verebilirim derdine girmişsiniz de  ;)
(4,724 puan) tarafından
Ben bebeğimin sağlıgıyla alakali birsey sordum. Ama bana ay ne bebekler var tarzinda elestirili bir cevap verdi bayan. Bende gelen cevaba istinaden tabiki de profiline girdim ve bunu yazma gereği duydum. Ama sizi alakadar eden ne var anlamadim?
(3,270 puan) tarafından
Aynen bacım bende gereken cvbi verdim yani beddua ediyo bide insan kuramadığını yasamadan ölmezmiş diye ne dediysem artık :)))))
0 oy
tarafından
Yayı falan sen yapıyordur canım 
(3,270 puan) tarafından
Eskidi artık heralde cnm olur yaa mutlaka bir etken vardır ☺
0 oy
(54,158 puan) tarafından
elanin dolabida gece ses yapıyor aklim.cikiyo ,:) bide bi aksam burda.okumustum korkmuyorum diye artistlenmisfim o gece bir cat diye ses geldi aklim çıktı :)
(3,270 puan) tarafından
Hahaha senmisin artistlik yapan☺☺

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 465 göst.
26 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 936 göst.
19 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,235 göst.
17 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu