0 oy
806 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kuaförler açılınca kuaföre gitmeyi dusunuyo musunuz ben normal dr ağda ve kas bıyık için devam li giderdim ama evde kendi başımın çaresine bakmaya başladım mecbur pek gidicegimi zannetmiyorum şu durumda zaten evden de bi yere çıkmıyoruz 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok kiz ne kuaforum anama gidersem yetecek 
tarafından
Aynen yaa annelerimize gitmek kapı önüme çıkmak bile lüks oldu resmen
-Reklam-
0 oy
(11,442 puan) tarafından
Yavrum hiç hayatım boyunca gitmedim kaş almadım şükür 

He gidiyor olsa idim gitmezdim çünkü virüs böyle yayılıyor 2 gün içinde nasıl arttı ve 2.dalga olursa zor gider turkiyeden rabbim korusun tez vakitte gitsin ınşaallah ❤
tarafından
Amin inşallah canım bende böyle düşünüyorum Rabbim kurtarsin artık şu illetten inşallah beterinden saklasin
0 oy
tarafından
Ya en tehlikeli yer o taraklar kimlere kimlere degecek aslaaa.hele tirnak makaslari felan kimsede demesin dezenfekte felan edilir diye bizim millet o kadar dikkatli degil malesef.saglik ocaklarindaki ebeler bile 1 eldivenle degistirmeden butun herkesin tansiyona bakiyo asi yapiyo kendi gozumle gormesem yok ya oyle sey mi olur derdim ama bu gozler gordu yani.Goz gore gore sagligindan olmanin hicc anlamiyo yok.birde virus bitmedi ama bu nasil is anlamadim 11 de isletmeler acilir 5 gun sonra vaka sayisina bir bakin derim
tarafından
Aynen öyle bi anda çok gevsetildi herşey avmler de dolu olur yakında neye dayanarak bu kadar rahatlama yapıyolar anlamıyorum
0 oy
(5,435 puan) tarafından

Saçlarım hariç her şeyimi kendim yapıyordum karantinada saçlarımı eşime kısalttirdım normale dönmeden de gitmem artık:D

tarafından
Iyi bali esin anliyosa benimkine yap desem sıfira vurur geçer:D
(5,435 puan) tarafından
Berber canim makas tecrübesi var o yüzden bidaha kestircem denedim bi karış kestirdim kat bile atmış yanlara smdi daha fazla kestircem saçlarım.belimde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 227 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Aden maras (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 779 göst.
12 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine sinan (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,550 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,197 soru

24,354,455 cevap

346,662 kullanıcı

...