0 oy
691 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kuaförler açılınca kuaföre gitmeyi dusunuyo musunuz ben normal dr ağda ve kas bıyık için devam li giderdim ama evde kendi başımın çaresine bakmaya başladım mecbur pek gidicegimi zannetmiyorum şu durumda zaten evden de bi yere çıkmıyoruz 

24 Cevaplar

+1 oy
(16,780 puan) tarafından

Karantina da kendim almayi öğrendim oraya para vermem artikin:) 

tarafından
Bende öğrendim ama tamamen geçince giderim ya icime sinmiyo böyle dr :)
-Reklam-
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Ben gitmeyi düşünmüyorum, 2.dalga gelebilir korkumdan virüs geçse bile hemen çıkamam 
tarafından
Aynen insanlar normalleşme başlıyo diye bitti zannediyo ama bende geçse bile psikolojisini zor atarim üstümden
0 oy
tarafından
Zaten gidilmek.icin açılıyor onlemini alıp gidebilirsin bu virus geçmeyecek bacim öğrenin artik boyle yasamayi 10 sene surse 10 sene evde oturabilecekmisin? Bende genelde gitmem evde agda makinem.herşeyim.var şükür ama ihtiyacim.olduğu zaman gitmek zorunda kalabilirim yapcak bisey yok hayat boyle boyle devam edecek
tarafından
Aynen öyle ki bu virüs tammsen Geç de bile etkileri psikoljik ekonomik acıdan etkileri senelerce sürer şak diye yok olcak bisi değil maalesef
tarafından
Aynen komsuluk yoktu simdi hic olmayacak herkes birbirinden korkacak allah yardimcimiz olsun kotu oldu bu
tarafından
Benim de düşüncem bu. Valla evladım için olmasa tedbirimi alır devam ederdim normal hayatıma ama işte   ..    psikolojim berbat durumda bu yüzden
tarafından
Amin inşallah Rabbim önce evlatlarımızı korusun bu günler de geçsin bitsin insalah
tarafından
Herkes oyle emin ol ama napalim guclu durucaz ve dikkat edicez allah bunu basimiza verenleri bildiği gibi yapsin dünyayi mahfettiler
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Değil kendim eşimi bile yollamam 
tarafından
Benimkisi gider yaa hoca gibi oldu uzattı iyice yakışsa neyse de :D
(3,455 puan) tarafından
Eşimin saçlarını ben kesiyorum canım traşınıda her gün kendi oluyor.
tarafından
Ben yapsak sıpak gibi olur beceremem hiç:D
(3,455 puan) tarafından
Bende idare eder işte
0 oy
(4,724 puan) tarafından

Saçıma ombre yaptırmayı istiyordum çok ama bu sartlarda olmaz. Ne şehittir ne gazi .... yoluna gitti niyazi olmak istemiyorum :D

tarafından
Ahahhah aynen valla bo saç uğruna değmez bende rengini degistircektkm param bile hazırdı ama şu saatten sonra zor  :D
0 oy
(3,998 puan) tarafından
bebegimi birakacagim kimse yok ,yoksa giderdim:(
tarafından
Ben kas aldırmaya falan bebeğimle gidiyodim önceden boya yapılan kısım ayrı kas alınan kısım ayrıydı ama gidersem bende mecbur anneme bırakırım artık
(3,998 puan) tarafından
ben sacimi kestirmek istiyorum 4 aydir falan gidemedim uclari mahvoldu
tarafından
Intde uçları nasıl kesilir gözüküyo cesaret edebilirsen yapabilirisn aslinda
0 oy
tarafından

Ben bitek saç kesim için gitcem mecburen çünkü çok uzadıve birbirine gitti 

tarafından
Saç bende kestirmek istiyorum yaa doğumdan sonra aşırı dökülmeye başladı kel kalıcam yakında
0 oy
(68 puan) tarafından
Bn kas icin gidiyodum ondada duzene girsin  ciksin dedim şimdi sadece toparlatcam kndimde alirim ama bozmayim dye ellesmiyom =) son dguma yakin giderim daha uc ayim var acilinca degilde gidecekler acildiktan bi sre snra gtsinler daha iyi
tarafından
Eminin açıldığı ilk günden itibaren her gün boş yer bulunmaz randevu sistemi olucakmis zaten boş yer bulunmaz
(68 puan) tarafından
Aynn azcik daha durun ztn ilk acildigi kadar kalabalık olmaz sakinlesir =)
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Bir süre daha gitmem bı özel bölgeyi alamıyorum bir ay daha beklicem korkuyorum gitmeye
tarafından
Ilk günler cok yoğun olur zaten canım bi süre beklemek en iyisi
0 oy
tarafından

Kendim alıyorum hiç kuaföre gitmiyorm :)

tarafından
Ne güzel ya alismadigin zaman sikinti olmaz ben kendim zorlaniyorum epey
tarafından
Haklısın , hani evde almaya alışan insan için bir zorluk yok ...
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Valla hepsini kendim yaptım şimdi yoğun olabilir 1 ay daha gitmem
tarafından
Aynen şu ilk günler aşırı yoğunluk olur bende bo süre daha kendim yapicam
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Gitmeyeceğim..... 
0 oy
(46 puan) tarafından
Allahdan kendim kuaförüm öle Bi derdim yok dükkanı evlenmeden önce sattım kendi işimi kendim yapıyom evde :)) 
tarafından
Ohh ne güzel bastan rahatsın sen :)
0 oy
tarafından
Saçlarım sari ombre ve o kadar boya istiyokii şu an diplerim geldi. Kendim de boyayamiyirum bu sarıları napcam bilmiyorum. Bu durumda bile gitmeyi düşünmüyorum.babamin saç makinasıyla saçlarımı dümdüz küt kestircem eşime. Sonra da tek renk bı boya alıp boyuycam. Zaten beyaz olduğum için hayatımda hiç bıyık aldirmadim. Kaşlarımı da kardeşim alıyor o da çok yok
tarafından
Sarının dibi çok geliyo mecbur bazı şeyler için ödün vermek zorundayız bu dönemde
0 oy
(365 puan) tarafından
Kendim gitmesem bile eşim berber mecburen o açacak dükkanı allah yardımcımız olsun inşallah 
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Bu virus illeti iyice bitmeden asla gitmem ne gerek var evde kas biyik agda halloluuo bi sekilde 
tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum
0 oy
tarafından
O gün doğurmazsam mutlaka gideceğim 
tarafından
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım zaten doğumdan sonra da epey gidemezsin
tarafından
39+3 günlüğüm tahmini doğum tarihi tam o güne denk geliyor :) doğmadan bı gitsem başka bir şey istemiyorum valla
0 oy
tarafından
hic kuafore gitmedim kuzum sadece dugunumd enisanimda gittim cok sukur kendi isimi jendim.hallediyorum.hep .. kuafor kardesimde var o da sagolsun saxlarimi kesr boyar ...
tarafından
Şanslısın valla canım bu konuda da ben doğumdan sonra bile hemen 20 günlük lohusayken gittim kaslarimi aldırmaya rahatsız oldum hemen alışkın olduğum için
tarafından
.kuzum.ben kirkim cikmayana kadar bi tuy bile almadim ....  simdi de kendimi saldim.valla ....
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Yok yav diplerim çıktı kafamda sarının turuncunun grinin siyahın her tonu var ama genede uzuuunn bi süre gitmeyi düşünmüyorum.. 
tarafından
En iyisi canım ya çünkü hiç bi şey bitmedi
0 oy
tarafından
Şimdiye kadar hiç gitmedim gitmem de
tarafından
En iyisi valla

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 178 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Aden maras (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 723 göst.
12 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine sinan (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,341 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,685 soru

24,062,252 cevap

330,186 kullanıcı

...