0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde (272 puan) tarafından
Şafak 56. Geçmez dediğim zamanın çoğu bitti. Şimdi daha da heyecanliyim ancak içimi bir de korku sarıyor nasıl olacak diye acı eşiğim çok düşüktür. Kendimi cesaretlendiriyorum herkes doguruyor bir ben degilim diye. Sonra sütüm gelecek mi bebeğimin karnı doyacak mi vb. bir sürü buna benzer soru. Ilk gebeligim kardeşim doğduğunda daha birinci sınıftım . Acayip tecrübesiz bir anne adayıyım kısacası. Ne alacagimdan isme kadar her sey de kararsızlık yaşıyorum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun içlerinde benim de yardımcım olsun inşallah.

5 Cevaplar

0 oy
(346 puan) tarafından
sorma canim ayni dert bende de var ama ben senden biraz daha yakınım bunlari yaşamaya bu carsamba yatisim yapilacak suni sanciyla dogum yapicam hayırlısıyla insaAllah her sey gonlumuzce olur 
(272 puan) tarafından
Amin insallah canim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.
(346 puan) tarafından
amin canim insaAllah ne yasayacagimi  bilmiyorum korku heycan mutluluk hepsi karışık ne yasayacagimi ne hissedicegimi şaşırdım
(272 puan) tarafından
Bütün duygular bir arada yaşanıyor.
(346 puan) tarafından
aynen canim Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin insaAllah
(272 puan) tarafından
Amin canım inşallah.
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Son 12 gün bizimde her saatim her dakikam korkuyla geciyo geldi gelecek diye ne yaoicam nasil yaoicam hic bilmiyorum ben tecrubeliyim bide ablamin cocuklari hep elimde buyudu ama insanin kendinin olunca farkli oluyomus galiba daha dogmadan anladim endisem çok
(272 puan) tarafından
+1
Elbet kendi bebeğin gibi olmaz ama en azından neyi nasıl yapacağını görmüş oluyorsun canim.
(3,797 puan) tarafından
Doğru soyluyosun canm Allah yardim eder korkma sende Annelik içgüdüsü hepimize yeter
(272 puan) tarafından
+1
Inşallah canim. Sıkıntısız bir doğum sıkıntısız bir lohusalık dönemi atlatırız inşallah.
0 oy
(794 puan) tarafından
Bazen geciyr gibi bazen geçmiyor gibi Çarşamba günü gün Alaçam sezaryen e hayırlısıyla dogsaydi bitanecik kızım 
(272 puan) tarafından
Hayırlısıyla sağlıkla doğsun canim. Evet mesela 31 haftalıkken zaman geçmiyor 32 olmuyor ama geçmişe bakınca test yaptığın gün daha dün gibi 32 haftalik olmuşsun. Değişik durumlar. :)
(794 puan) tarafından
Ewt canım hergun rüyamda doguruyrum biliyomusn bazen kız bazen erkek bazen ikiz gerçek gibi
(272 puan) tarafından
Doğum yaklaştıkça o tarz enterasan rüyalar artıyormuş zaten. Aklının almayacağı rüyalar giriyor insan.
0 oy
(331 puan) tarafından
Amin canım. Allah yardım eder korkma benim de ilk gebeliğim bende düşünüyorum bazen nasıl büyüteceğiz, karnını doyuracağız, emzirebilecek miyim diye ama herşeyin bir ilki var ve herkes bu yollardan geçerek öğreniyor :)
(272 puan) tarafından
Öyle diyerek rahatlatiyorim içimi zaten.
0 oy
(373 puan) tarafından

40+1gelen yok beklemekden uandim ya:(

(272 puan) tarafından
En hayırlı zamanda sağlıkla doğar insallah canim.
(373 puan) tarafından
İnsallah cnm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,430 soru

24,111,045 cevap

332,965 kullanıcı

...