0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gunaydin kizlar bi sorum olcak adetime daha 1 hafta var 2 gundur sabahlari mide bulantim oluyor afedersiniz geri cekilme ile korunuyoruz icine bosalmadan hamilelik mumkunmu? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir ve tabiki hamile olma ihtimalin var bu durumda 
tarafından
Allah korusun ya suan cok erken
tarafından
Kaç aylık bebeğin
tarafından
7 aylik cnm ama icine bisi olmadi ki nasl kalinir oyke
tarafından
Canım afedersin zevk suyundan bile hamile kalınıyor
tarafından
Insallh yoktur insallh
-Reklam-
0 oy
(11 puan) tarafından
Hahahaha aynı şekilde bizde korunduğumuzu sanıyorduk....

19 yaşındayım ve benim içinde çok erken oldu hayırlısı olsun ne diyelim adetinin gecikmesinden 10 gün sonra test yaptır doğru yanıtı gör
tarafından
Nasl yani efedersin icine sey olmadanmi ogrendin sende ayy kizim kucuk ya allh korusn
(11 puan) tarafından
İçime boşalmıyordu sanıyorduk ve bu şekilde hamile kalmam sanıyoduk. Ama ne yazık ki o an o kadar akıllı ve dakik olamayabiliyorlar o gaflete düşme korunun yani
tarafından
Umarim yoktur bisey
0 oy
(771 puan) tarafından
evet mumkun    geri cekilme bi yontem degil  ilk kizimda bizde 1.5 sene ole  devam etmistik ama sonra hamile kaldiim  guvenilir bi yontem degil
tarafından
Anladim canm insalh yoltur
0 oy
tarafından
Geri çekilme korunma yöntemi değil hamile olabilirsin de olmayabilirsin de ama çocuk istemiyorsan önemini alman gerekiyor
tarafından
Haklisin canm esim baska bi korunma yontemine izin vermiyo
0 oy
(102 puan) tarafından
Neredesin bilmiyorum ama eğer hamile değilsen bir dahakine sağlık ocaklari prezervatif veriyor onlardan rica et kendini riske atma valla benim cevremde çok var ben korunurum diyip hamile bırakıyorlar çocuk isteyen erkekler. En yakın ablamdan biliyorum :)
tarafından
Canm saglik ocagi vercekti bize esim kabul etmedi hap iciyim spiral takayim dedim yok hormonlarin bozulur dedi yani birakmiyo baska turlu koruniyim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 194 göst.
0 oy
13 cevap 892 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 348 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,104 soru

24,053,821 cevap