0 oy
496 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (926 puan) tarafından
Kızlar eşim evin büyük oğlu anne babası ona aşırı düşkün çünkü eşim hem çok sabırlı yardim sever kimseyi kırmaz her şeyi içine atar.eşimden hariç iki erkek kardeşi daha var bekarlar evlilik cagindalar maddi konuda sıkıntılar var şuan için biraz zor.neyse eşim liseden sonra hep çalışmış gece gündüz taşeron olarak dogalgszci baya iyi kazançları olmuş bazen haftada 5bin kazandığı bile oluyomus ki bütün gün gece gündüz çalışarak şuan 29a girdi hala maaşın yarısından fazlasını babasına veriyo o getir götür işiyle ugrasiyo bizim evimiz onlardan ayrı ama yeme içme bir evimizde birkaç sokak uzaklıkta 8.aya girdik her gün sabah oraya gidiyoz aksam yatmaya evimize kesimde çok stres oluyor bende bazen dayanamıyorum ya bizi hep yanlarında istiyplar iki evde kirada yeni evimiz yapılıyor sözde oda dublex altı üstlü olcaz ben artik gidip gelmek istemiyorum şuan eşim sigortalı çalışıyor 2bin TL gecinemeyiz diye ayrilamiyoruz mobilya su bu taksitlerfe var kira falan derken o para uetmiylr yani bu yapilan evde esimin de hakki var ama eşim diyor ki ayrılırsam babam senin takılarını verir ayrir evden bisey vermez benim o kadar emegim cop olur kardeşlere kalır çünkü babamın benim payimi verecek gücü durumu yok az daha sabir edelim falan diyor ama bazen çok daraliyorum ağlıyorum oda beni teselli ediyo güldürmeye calisiyo esimle hicbir sorunumuz yok sadece bu konu huzurumuzu ksciriyo

4 Cevaplar

0 oy
(9,920 puan) tarafından
Canım eşinle problemın yoksa çokta üzerine gitme derim mevzunun belkı zordur o sekılde olması ama sabırla pişer insan hamlığından kurtulur.Bekle bakalım bıraz daha zaman güzel seyler getirir ınsallah 
(926 puan) tarafından
Amin inşallah biraz daha beklicrz zaten esimde ayrılmak istiyo ben dun ağladım falan gitti cay demledi biseyler yaptı daldı böyle bana dedi ki hani nisanliyken ilsizin evde bana yemek yapmıştın ya çok güzeldi onunda içinde kaldı bazı şeyler
-Reklam-
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canım esinde hakli kendince. Sonuçta yine sıkıntıya giren siz olacaksınz. Emin ol suan probleminiz yoksada ayrilinca maddi sorun yasarsaniz huzurunuzda bozulur. Sabretmissin biraz daha sabret. Rabbim mükafatıni verecek şüphesiz.
(926 puan) tarafından
İnşallah bakalım beklicez
0 oy
tarafından
Sabır canım sabır eşini de fazla bunaltma huzurun varsa şükret zamanla düzelir herşey rayına oturur 
(926 puan) tarafından
İste bazen ben dayanamıyorum düşünsene sabah aksam ordasin evin sözde var rahat birşey yapamiyosun asker gibi git gel.esimde maddi konudan zorlanmicagimizi bilse çoktan ayrilmistik beni mutsuz gördükçe çok uzuluyo yipraniyo
tarafından
Zaten kira elektrik su doğalgaz ödüyorsunuz kendi evinizde dimi canım bi mutfak masrafı mı fazla geliyor onu anlamadım hergün gitme mesela 2 günde 1 git
(926 puan) tarafından
Sacmaliyolar artik Tmm iyiler hoslar ama herkes kendi evinde olsun bugün evimde kaldım kalktim temizledim düşün evimi temizleyebilmek bile beni mutlu etti sonra eşim almaya geldi şimdide ordayiz
0 oy
(526 puan) tarafından
Aynı bizim durumumuz onların marketi var kayinpederim iki kardeş beraber çalışıyorlar evlerin altında marketleri malum kayganamlarda yemek yiyorlar öğlen aksam kayganam gorumcem yapıyor biz ayriyiz evimiz ilk evlindigimizde öyleydi her sabah git aksam gel olmuyor valah insan kendi evinde olmak temizlik bir yemek yapmak istiyor en sonunda hamile kaldım 8 aydır gitmedim artık zaten gitmem çocukla filan eltimde var gitmiyor dedim bende gelmicem madem o kocasının hizmakarligini yapmıyor bende gelmiyom konu kapandı gorumcam konuşuyor takan kim bebekle her sabah her aksam arabaya binip gidemem :)
(926 puan) tarafından
Keşke hamile kalsam ama aşırı stresten hamilelikte olmuyo
(526 puan) tarafından
Işte bende her sabah her aksam git gel sitres oldu bende bir ay evde kaldım hamile kaldım esinle konuş gelmicem de isleri bir mi marketleri bir olduğu için bizimkiler ayrılmıyor ha esim ayrılmayı istiyor gerçeği ben bu haldeyken dur diyorum
(926 puan) tarafından
İsleri bir değil canım
(526 puan) tarafından
Işleri bir deyilse gitme ne asla gerek yok cabiniz ayrı
(926 puan) tarafından
Yeme icme bir sadece evler ayri çok saçma sapann

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,163 soru

24,082,740 cevap

331,294 kullanıcı

...