Kızlar eşim evin büyük oğlu anne babası ona aşırı düşkün çünkü eşim hem çok sabırlı yardim sever kimseyi kırmaz her şeyi içine atar.eşimden hariç iki erkek kardeşi daha var bekarlar evlilik cagindalar maddi konuda sıkıntılar var şuan için biraz zor.neyse eşim liseden sonra hep çalışmış gece gündüz taşeron olarak dogalgszci baya iyi kazançları olmuş bazen haftada 5bin kazandığı bile oluyomus ki bütün gün gece gündüz çalışarak şuan 29a girdi hala maaşın yarısından fazlasını babasına veriyo o getir götür işiyle ugrasiyo bizim evimiz onlardan ayrı ama yeme içme bir evimizde birkaç sokak uzaklıkta 8.aya girdik her gün sabah oraya gidiyoz aksam yatmaya evimize kesimde çok stres oluyor bende bazen dayanamıyorum ya bizi hep yanlarında istiyplar iki evde kirada yeni evimiz yapılıyor sözde oda dublex altı üstlü olcaz ben artik gidip gelmek istemiyorum şuan eşim sigortalı çalışıyor 2bin TL gecinemeyiz diye ayrilamiyoruz mobilya su bu taksitlerfe var kira falan derken o para uetmiylr yani bu yapilan evde esimin de hakki var ama eşim diyor ki ayrılırsam babam senin takılarını verir ayrir evden bisey vermez benim o kadar emegim cop olur kardeşlere kalır çünkü babamın benim payimi verecek gücü durumu yok az daha sabir edelim falan diyor ama bazen çok daraliyorum ağlıyorum oda beni teselli ediyo güldürmeye calisiyo esimle hicbir sorunumuz yok sadece bu konu huzurumuzu ksciriyo