0 oy
541 göst.
Diğer kategorisinde (1,068 puan) tarafından
Kizlar sakın sepet beşik almayın. Ben görüntüsüne aldandım çok şık duruyor evet yakışıyor da her yere. Ama çocuğum 4 ay zor yatmistir. Benim oğlum çok fazla dönmeyi sevdiği için içerisinde dönemedi kafasını çarptı ve öyle olunca gece ayağa kalkıyor uyanıyor du. Kaldırdım beşiği belki ilerde kızım olursa onda denerim artık :/

Şey sorucam . Şimdi oğlumun ayrı odası var odada baza var yataklı. Ben onu oğlum için güvenli hale getirmek istiyorum. Hani ahşaptan kenarliklar falan oluyor. Acaba hazır satılıyor mudur bir fikriniz var mı . En azından orası güvenli hale gelirse odasında yatmaya alirstirmak istiyorum . Ama daha 11 aylık hele 1 yaşını geçsin de o zaman  .

5 Cevaplar

0 oy
(13,440 puan) tarafından
Ebebkte kenar korumaliklar var canim bak istersen. Mavi ve pembesi var
(1,068 puan) tarafından
Öyle mi . Tamam canım çok teşekkürler
(13,440 puan) tarafından
Ama şöyle canim kullanimi. Alt bazan tahtami yoksa direk kumaş bazami. Yani yayli yatağin icine girdigi bi kasnak varmi
(1,068 puan) tarafından
Sandıklı baza canım. Tahta dan ..
(13,440 puan) tarafından
Heh o zaman kullanabilirsin canim. Cunku icine girmesi gerekiyor
(1,068 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın ❤
-Reklam-
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Yoo sepet beşik çok kullanışlı. Benim bebeğim 5 aylık ama gayet rahatız
(1,068 puan) tarafından
O zaman bebekten bebeğe farklılık gösterebiliyor. Benim oğlum çok hareketliydi ..
0 oy
(67 puan) tarafından
Canım bak ben boyle aldım internetten. Yatak kenar korumalıgı olarak geçiyor.
0 oy
(67 puan) tarafından

image

Bu sekilde gayet koruyucu

(1,068 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim. Ama ben daha yüksek bir şey istiyorum. Çünkü oğlum uyanınca dikiliyor. Kendine zarar verir diye korkuyorum . Uyandığında aglamadigi içinde emin olamiyorum uyanıp uyanmadigini ama bi düşüncem bunu da sağolasın canım ❤
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Benim oğlumda 4’ten sonra rahat edemedi 4 buçuktan sonra büyük yatak aldım
(1,068 puan) tarafından
Demekki yalnız değilmiş oğlum :)benim oğlumun yatağı var ama kenarları açık olduğu için korkuyorum. Korumalık takılırsa yatağında yatiracagim insaAllah canım

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 643 göst.
26 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 416 göst.
28 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
20 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde terslale (3,405 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 627 göst.
4 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde Cevriye16 (1,379 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,972 soru

24,132,415 cevap

334,117 kullanıcı

...