0 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hanımlar yeni bebeğim olacak ama bebeğinin eşyalarını koymak için küçük bir şifonyer yada dolaba ihtiyacım var malum 2 aydır kimse calis miyor bizde alamıyoruz kullanmadığınız varsa verebilir misiniz yada ikinci el fiyatına ucuz olursa alabilirimde
notu ile kapatıldı: Yardım postaları yasaklandı isteyen özelden sizinle iletişime geçebilir

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Kapanacak:O.....

-Reklam-
+1 oy
tarafından
Letgoya bak canim 
(4 puan) tarafından
Baktım ama fiyatlar orda bile pahalı hep 500 falan
0 oy
tarafından
İstanbul da mısın cnm 
(4 puan) tarafından
Evet canim
tarafından
Hangi ilçe
(4 puan) tarafından
Bahçelievler soganlidayiz
0 oy
(15,094 puan) tarafından
Canım kendi dolabın yok mu benim beş kapılı ortayı ona boşalttık kalan 2 kısım eşimle benim. Maddiyat olarak bakmadım ben ama oda için erken diye böyle yaptık. Bence şu an plastik raflı dolaplar bile iş görür onlar da en çok 40 liradır buradan yollayan kargo ile yollar astarı yüzünden pahalıya gelir
(4 puan) tarafından
Canım bizim orta kısım yokki bi taraf bayan bölümü bi taraf erkek bende çok düşündüm öyle yapıyım diye ama olmuyor bebegin battaniyesi yorgani kıyafetleri hepsi bir yerde olmuyor ayrı ayrı yerlere koymak gerekiyor
(15,094 puan) tarafından
Anladım canım benim orta kısım raf raf işimi ondan gördü umarım kendi şehrinden biri çıkar da işin görülür
(4 puan) tarafından
Inşallah canım bende almak istiyorum güzel bir dolap oda yapamadım çünkü ev küçük en azından dolabını alırız dedim ama eşim çalışmıyor salgından dolayı 2 aydır haziranın başı gbi bebeğim olacak eşyaları hep ortalık yerde kaldı bende buraya yazayım dedim allahın işi belki kısmetim burda vardır  :)
(15,094 puan) tarafından
İnşallah canım benim biz tayinciyiz o yüzden ne kadar az eşya o kadar iyi diyoruz. Sabit bir yere geçersek inşallah odası olur minik beşiği var onda takılıyor şu an.
Biri umarım yardım eder de gönlün olur
(830 puan) tarafından
Bende bez dolap aldım canım 100 TL'ye geldi gayet güzel ve kullanışlı illa mobilya olsun diye tutturmadim :)
0 oy
tarafından
Olsa da göndersem yaa
(4 puan) tarafından
Teşekkürler :)
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım 

Dolap uygulamasına ya da letgo ya felan baksan 
(4 puan) tarafından
Allah razı olsun canım kargoya baktım ikinci eller bile 300 falan 0 lar 500 civarı uygun bisey bulamadım valla bende ne yapacagimi şaşırdım
0 oy
(1,019 puan) tarafından
canm. Bu bezden dolap tarzı oluyor bike falan geliyor geçen biri atmıştı bebek eşyalarını koymuştu gayet guzldi 20 30 lira bseydi sanırım ondan. alabilirsin baya da elbse alıyor bnde ondan alıcam eksrta dolabım yok şuan alamam da o yüzden o mantıklı gelmişti bana

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 155 göst.
28 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melz3452 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
28 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (6,191 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 142 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (318 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 141 göst.

Kategoriler

1,470,723 soru

24,089,576 cevap

331,687 kullanıcı

...