0 oy
691 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Yani benim sorunlarım var görümcem kaynanam bir iyiler bir kötüler diye dengesiz insanlar. Kaynanam ile eşim markete gitti ben bu aralar hariboya taktım kızlar ekşi olanları eşim hep alır bu gün yine istedim eşimden markete giderken bana almış mutfağa poşetle bırakmış diğerlerinin arasına görümcem de gitmiş almış yemiş içinde almıs 1 tane bana diyor al bunu da sana bıraktım sanki dalga geçiyor. Çok sinir oldum ya birazdan eşime yine aldırcam gidip önünde yiycem

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne varki bi haribo için yemisse yemiş bukadar küçük şeylerden huzurunuzu bozmayin
tarafından
Hayır eşim onun önünde bana sordu birşey istiyor musun diye bende dedim haribo diye ona da sordu yok dedi benim canım istediğini biliyordu
-Reklam-
0 oy
(180 puan) tarafından
Ya  cnm çok kötü bi durum
tarafından
İnsan sinir oluyor ben istedim yemiş yemiş birde diyor al bir tane bıraktım sana
(180 puan) tarafından
K.b tmm zıkımla mış da nie dalga geçiyor
tarafından
Yani onun önünde eşimden istedim insan bırakır dimi daha gelir gelmez poşete gidip hariboyu aldı aç gözlü gibi
(180 puan) tarafından
Gerizakalımı bende geçen lerde eşim den muz istemiştim o da getir di görümcem de bize gelmişti eşim ona meyve getir demiş o da muzların hepsin doğradı abi siyle yidiler
tarafından
Ya bunların hepsi aynı demek ki canım düşüncesizler
(180 puan) tarafından
Gerçek ten sinirim buzoluyor bedua etmek istemiyorum
0 oy
(381 puan) tarafından
Oh çok iyi yaparsin dediğini yaparsan tabi bu görmelerin de işi anca gıcıklık yapmak 
tarafından
Biraz geçsin o zaman aldırcam eşime geçicem karşısına yiycem ama yüzsüz gelip ondan da alır
0 oy
tarafından

:D:D:Dkiz yerini söyle bn sana Alacm söz sonra içindekini bitir çöpünü görümcenin kapısına koy içine de not koy bn sana bı tane bile bırakmadım al sana çöp de:D

tarafından
Vallah kız çok sinir oldum eşimden önünde istedim canım istediğini biliyordu yani dalga geçiyor resmen al bir tane de sana bıraktım
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Senin istediğini biliyor muydu
tarafından
Az kaldı az evimi ayırcam kurtulcam bunlardan
(4,034 puan) tarafından
Yüzlerine bakma sonrasında kalbi fesatmış pisliğin. Seni sevmiyorsa bile insanda asalet olur çingene gibi gitmiş yemiş
tarafından
Zaten dengesiz insanlar alıştım artık şurda kaldı en fazla 1 buçuk ayım
(4,034 puan) tarafından
Onların bi iyi bi kötü olmasının sebebi arkandan konuşup gaza gelmeleri. Yüzüne bakınca da bu sefer biraz yumuşuyor iyi oluyorlar ama hep arkadan konuşurlar. Sen bi ayrıl tam kötü olacaklar kafan rahat edecek :D
tarafından
Bak doğru söylüyorsunnn bende diyordum bunlar neden bir iyi bir kötü demek bu yüzdenn
0 oy
tarafından
Bunun için canını sıkmaya değmez eşine bir daha aldır benim eltim ki bilezik çeyrek 50 tl paranı çalsa ne yapacaksın 
tarafından
Sen ciddi misin nasıl çaldı
tarafından
Bilmem ama çaldı bir 50 lira bir gün çeyrek bir günde bir tane bilezik hemde 9 ay içinde
tarafından
Aboo kız elti çok kötü birşey iyi ki benim eltim yok vallah Allah yardımcın olsun ne diyim bilemedim
tarafından
Diyecek bir şey yok canım ben de bir şey diyemedim
0 oy
tarafından
Çok sinir bozucu birşey ya hamile misin canım. Nasıl bir dengesiz ki görümcen kalkıp üstüne vicdan yapıp 1 tane de bırakıyor gerize kalı dengesiz 
tarafından
İşte canım herkes senin gibi benim gibi bizim gibi değil yetiştirilmek tarzı cok önemli. Kıskanmış seni belli kaç yaşında
tarafından
28 yaşinda canım
tarafından
Oo kocaman bir de Allah yardımcın olsun cnm
tarafından
Az kaldı en fazla 1-2 ay  daha sonra evim ayrılcak canım
tarafından
İnşallah tez zamanda canım arana mesafe koy böyle bir insandan hayır gelmez.
0 oy
(163,536 puan) tarafından
Hamilemisin valla ayip etmisde enistede bi iki paket alaymis keske
tarafından
Evet canım hamileyim. Çok alınca çok yiyorum diye 3-4 günde bir aldırıyorum 1 paket çok yemeyim diye birde dalga geçiyor al 1 tane de sana bıraktım diye birazdan eşime aldırcam yine
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Valla canim kusura bakma ama sizde is yok. Gorumce bana oyle bisey yapacak agzina s.car birakirim bak bi daha yapabiliyo mu siz sessiz kalip burada dert yanin sadece onlar boyle yapmaya devam etsin
tarafından
Canım doğru söyluyorsun da bu sefer diycek ki bi haribo için mi gözünde mi kaldı falan filan bir sürü gereksiz konu haklıyken haksız yere düşücektim
(1,822 puan) tarafından
Iste oyle bi verecekain ki agzinin payini utanacak diyemeyecek oyle seyler kurdugun cumleler onemli
tarafından
Doğru söylüyorsun bizde iş yok
0 oy
tarafından
Çocuk gibi yok artık
tarafından
Birde 28 yaşinda yani çocuk olsa hadi tamam diycem

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 343 göst.
0 oy
14 cevap 724 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 376 göst.
20 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde MelikeArslan (830 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 500 göst.
22 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ÖmerinAnnesi_06 (230 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,483 soru

24,169,844 cevap

335,809 kullanıcı

...