0 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar merhaba. Benim bebeğim daha 20 günlük ve kaynanam 40ı çıkana kadar herşeyi ye acı da bol bol ye diyor. Acı yesem sütüme geçer mi bebeğimi etkiler mi? 

9 Cevaplar

0 oy
(16,090 puan) tarafından
Etkiler canım dün çilek yedim bugün totosu kabarmış domates de aynı etkiyi yaptı bende. Hatta bir ara kimyon çayını abarttım sütüm kimyon kokuyordu
tarafından
Oo o kadar mı etkili ya. O zaman ben hiç acıya bulaşmayayım. Geçmiş olsun
(16,090 puan) tarafından
Valla kırmızı bugün ki her açışta kremleri bence hiç risk alma
tarafından
Kesinlikle riske girmeyeceğim
-Reklam-
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Geçer tabiki gaz oluşur bebekte dinleme sen onu çok istiyorsa otursun kendi yesin 
tarafından
Cevabın için teşekkür ederm canım. Yiyorlar zaten Adıyamanlı oldukları için her yemekleri acı. Tavsiyene uyacağım
(1,173 puan) tarafından
Bebeğinin daha bağırsakları çok hassas canım gaz çok oluşursa sancı karın ağrısı yapar ben 3.aydan sonra yemeğe basladim. Bebek alışsın diyolar ama şuan 6aylik ne yersem yiyeyim sıkıntı yaşamıyorum
tarafından
Bunu Duyduğuma sevindim bende öyle yapayım o zaman bebeğim gazlı bebek değil cok sükür olursa cok üzülürüm
(1,173 puan) tarafından
Gaz sancıları 3.hafta itibariyle başlıyor canım bizde 21 günlükken başlamıştı dikkatli olmalısın. Sağlıkla büyüt miniğini ❤️
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Bende her şey yedim bu  konuda haklı ama acı anlamadım 
tarafından
Ya yani simdi yemesem sonra cocuğa dokunurmuş öyle diyor
tarafından
Acı bilmiyorum canım ama ben doğduğunda bu yana şimdi 6 aylık her şeyi yedim bol bol sütü de oldu gaz desen her bebekte illaki oluyor
tarafından
Kesinlikle gaz oluyor ama acı biraz düşündürüyor biz büyüklere zarar veriyor bebeklere daha kötü olur
tarafından
O zaman acı yeme ama normal beslen sütün olsun
tarafından
Evet öyle yapıyorum teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Gazı olur durmaz 
tarafından
Yaa çok sükür simdi gazlı bir bebek değil ama acı yemem bende artık. Teşekkür ederim
tarafından
Yersende hafif acı ye içinde kalmasın canim
tarafından
Teşekkür ederim :)
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(12,562 puan) tarafından
Ben ilk 6 ay acı yemedim sütten geçer 
tarafından
Zaten bebeğim küçük doğdu bu konuda daha dikkatli olacağım cok sağolun
(12,562 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Tabiki gecer sakın uyma ona yemene icmene dikkat et sen
tarafından
Normal besleniyorum ben o öyle diyince aklıma takıldı cok sağolun
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Saçmalamış acı ve baharatları süte tadı çıkar. Bebeğe gaz ve kabızlık yapar. Sakın yeme
tarafından
Bende öyle diyorum ama eşim dinlemiyor beni zorluyor tabii bende yemiyorum. Teşekkür ederim
(7,930 puan) tarafından
Ayyy eşine ne oluyor erkek haliyle kadın işine neden karışıyor. Söyle eşine Google emzirirken acı yenir mi diye yazıp okusun anasının gözüne de soksun. Ağzı olan konuşuyor yaaa!!! . Acıdan yeni doğum yapmış biri olarak kendin bile rahatsız olursun onları dinleme canım sakın
tarafından
Yaa evet bazen eşim cok değişik oluyor sen annemden daha mı iyi biliyorsun diyor. İnternet denen şey var doktorlar bile diyor acı yemeyin diye dediğin gibi ben bile rahatsız olurum yani. Değişik
0 oy
(157 puan) tarafından
Niye ki ne mantığı varmış. 
tarafından
Yani simdi yersem bebeğe zararı olmazmış ama simdi 40a kadar yemez sonra yersem bebeğe zarar verirmiş
(157 puan) tarafından
Batıl inanç canım bence
tarafından
Bence de öyle işte gel de bunu onlara anlat
(157 puan) tarafından
Anlatamazsin canım anlamazlar ,anlamak istemezler hani onlar da bilmem kaç tane doğurdu ya
tarafından
Evet hemde ne şartlarda büyütmüşler işte bizden de aynı şeyi bekliyorlar
0 oy
tarafından
Etkiler tabi cnm
tarafından
Evet herkes öyle diyor teşekkür ederim canım

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 597 göst.
+2 oy
9 cevap 423 göst.