0 oy
402 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (201 puan) tarafından
Kasik agrilarim oldugu icin oturarak kilmaya basladim ilk basta icine hic sinmiyordu ama otur kalk yaptikca asiri agrim oluyordu. Neyse diger bir konu su son gunlerde namaza oturunca beynimde bir muhabbet aman aman aklima gelmeyen her sey geliyor kafamin icinde bir muhabbet basliyor kesemiyorum bitiremiyorum. Sus diyorum basa bir konu aklima geliyor napicam kizlar ben bu kafa sesini yaaaa 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim de kalbim hızlı hızlı atıyor nefes nefese kalıyorum sanki koşmuşum da dinleniyor musun gibi
(201 puan) tarafından
Aa neden acaba
tarafından
Bilmiyorum ki yaaa her seferinde aynısı oluyor
-Reklam-
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Surelerin anlamını düşün okurken bi de niyet ederken kalbini ver. Dalgın olduğun için olabilir namaz esnasındaki düşünceler
(201 puan) tarafından
Dusunuyorum onuda yapiyorim 1 rekat oyleyse 2. Rekat yine kafa gitmis evet dalginim bubaralar hastalik annem hastanedeydi bebegi dusunuyorim vs belki ondan bu kadar dagildi
(4,034 puan) tarafından
Çok şeyi bşrden düşünmeye alışmış beynin.  Biraz rahatlamaya bak tevekkül et namaz tam da bunun için zaten Allah herşeyi insan için yaratmış herşey onun elinde sadece dua et
0 oy
(1,909 puan) tarafından
vesvese o canım takma Allah'ın huzuruna çıktığını düşün ama inan hepimize oluyo o vesvese 
(201 puan) tarafından
Oyle dusunuyorum oncede Allahuekber dedigim an kafam kitlenir sadece namaza odaklanirdim simdi yemek is hastalik bebek kiyafet Allahim ya
(1,909 puan) tarafından
bende de var malesef hatta ilk basladgm zaman abdestm bozuluyor Muş gibi vesvese geliyrdu sürekli çok sinir olmuştum ama umursamadkca geçti düşünceler henüz geçmedi ama gecicek inşaallah
(201 puan) tarafından
Ay o abdest sorununu da yasadim 2 3 defa ust uste abdest alirdim kafayi yicek duruma gelmistim ama vesveseye kulak asmaya asmaya coo sukur yendim onu
(1,909 puan) tarafından
aynen öyle oldu bende de bunu da yenicez inşaallah canım
0 oy
tarafından
seytan vesvese veriyor kuzum .... namazim.kabul.okur mu acaba suphesi icine dussun diye ugrasiyor sen namazini kil.ve kilarken gozunun onune kabeyi getir kabe de kiliyormus gibi dusun ...
(201 puan) tarafından
Daha oncede hep oyle kilar cidden o moda girerdim kafa sesim kesilirdi simdi su son bir kac gundur insallah gecici bir seydir
tarafından
gecici canim.ama biraz zorlanacaksin .... senle ugrasiyor iste sen surekli lailaheillallah ve estagfirullah cek ... namazini kildiktan sonra selam.verirken estagfirullah de ...
(201 puan) tarafından
Yapicam cok tesekkur ederimm
0 oy
tarafından
O geçmez kuzum şeytanın vesvesesi. 

Hatta şöyle bi kıssa vardı hatırladığım kadarını yazayım 

Efendimiz sav zamanında sorulmuş bu soru namazımız olmuyor mu diye. 

Namazda bir şey düşünmeyene bir deve verilecek denmiş. insanlar namaz kılmaya başlayınca akillarındaki bütün düşünceleri atmışlar ama  bu seferde deve acaba nasıldır büyük mu küçük mu dişi mı erkek mi diye düşünmeye başlamışlar.
(201 puan) tarafından
Vay bee yani insanda asla bitmeyecek olan bir sey bu evet oluyordu eskiden ama istedigimde hemen kafami susturup odaklaniyordum galiba su stresli gunlerden dolayi kafam dagiliyor tamamen
tarafından
Evet kuzum ne kadar dikkat etsen de yine susmuyor o ses
0 oy
(8,302 puan) tarafından
Çok çok rahatsız olmadığın müddetçe farzları ayakta kilman lazım sünnetlerde oturabilirsin .
(201 puan) tarafından
29 haftalik hamileyim erken dogum riskim var egil kalkta bebek kasiga baski yapiyor o yuzden maalesef oturarak kilmaya basladim
(8,302 puan) tarafından
Sen kendini daha iyi bilirsin tâbi ki canım geçmiş olsun vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah yavrun
(201 puan) tarafından
Amin sagolunn
0 oy
(30,147 puan) tarafından

Önünde kabe

Arkanda Azrail (as)

Oldugunu düşün öyle namaza devame. Ett

(201 puan) tarafından
Yatsida simdi tekrar bu dusuncelerle baslicam
(30,147 puan) tarafından
Rabbim şaşirtmasinn
(201 puan) tarafından