0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (5,372 puan) tarafından

Vaka sayısı yine mi artıyo ya moralim bozuldu geçmicek mi bu virüs :'(

9 Cevaplar

+1 oy
(7 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Çok sıkıcı bir durum,  Allah yardımcımız olsun 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Dune göre artmış canım 
0 oy
tarafından
Maalesef öyle çoğu kişinin umrumda değil her yer tıklım 
(5,372 puan) tarafından
Aynen öyle canım ya :/
0 oy
(771 puan) tarafından
dune gore vaka sayisi artimis toplu sokaga cikma yasigi olsa keske  hafta sonu her yer bos yasak bittigi dk herkez disarda işi olanda disarda işi olamayda disarda hic tedbir alamdan durumun ciddiyetini anlamiyolar
(5,372 puan) tarafından
Aynen canm aynen off off hem vaka artmış hem test sayısı daha az düne göre hem de iyileşen daha az
(771 puan) tarafından
bide avmleri acicaklar cok lazim sanki yeterin herkez disarda dinlemiyolar bizimkide. can dogum yapali 2 ay oldu evdeyiz  ondan oncede evdeydik zaten 4 ayda evde bisey olmuyo. valla biraz  daha sert kararlar alinsa cabuk gecicek bu durum
(5,372 puan) tarafından
Evet çok lazım avm sanki bende 8 ay hamileyim diye yattım 7 ayda böyle evdeydik bebek olunca kış günü
(771 puan) tarafından
insllh  gecerde evde buyuk kizimda bunaldi artik. gecse rahatca  cocuklarimi disarda oynatmk istiyrum   kendimi gectim artik cocuklari hastaneye goturcem korkuyorum yolada polis durdurcak diye bi an once bitsn
0 oy
tarafından
Evet ya kaç gündür düşüyordu yine artmış 
(5,372 puan) tarafından
Evet Valla moralim bozuldu
tarafından
Insanlar anlamıyor kuzum herkes dışarıda iyice kötü olmaz inşallah
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Yeniden yükselişe geçecek gibi aralıktan önce rahat yok bize bence
(5,372 puan) tarafından
Allahım yardm etsin
0 oy
tarafından
 bugun hastahaneyw gittim heryer dolu dolu .. hastalik yokmus gibi millet normal  gayatini yasiyor ...
(5,372 puan) tarafından
Biz mi anormaliz anlamıyom ya hayır onlara bşy de olmaz bizm gbilere olur tövbe yarabbim
tarafından
inan akil.yok.bu milette ben hastahaneyw gittim millet doktorun kapisinin onunde toplanmis dipdibe diruyirlar .. dedim zaten ekranda goruyirsunuz isim.cagirinca ne diye kapinin dibind etoplaniyorsunuz dedim ....valla akil fikir versin allah bu milletimize
0 oy
(201 puan) tarafından
Insanlar umursamayip hala toplu iftar davetleri yok kaynanam cagirdilara aman vaka azaldi disari cikip bi hava alayimcilar oldugu surece vaka dusmeyecek artacak
(5,372 puan) tarafından
Aynen öyle biz sevdiklerimizi görmüyoz millet geziyo
(201 puan) tarafından
Benim annem 1 aydir hastanede yatiyor bugun cikti cok sukur odadan cikamicak evde bile dolasmaso yasak o kdr ilac kullandi ki karacigeri zarar gordu ama mahalleme bakiyorim kadinlar adamlar herkes elini kolinu sallayarak geziyor ben aileme hasretim bu sorumsuzlar yuzunden
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Kuzum o ilk yasak günü yaşanan engamenin ayak sesleri gelmeye başlıyor bence 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 857 göst.
7 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 462 göst.
12 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 865 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
22 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (330 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,231 soru

24,151,225 cevap

334,916 kullanıcı

...