0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Oğlumun çarşafların degistirdim bizimkilere sıra gelmişti eşim bana bırak dedi tamam dedim mutfağa gittim geldiğim de gördüğüm şey hepsi ayrı takımın yastik çarşaf yorgan kılıfı gülmeye başladım küstü :angel:

6 Cevaplar

+1 oy
(12,521 puan) tarafından

Ahahaa eeeee eşe bırakırsan :D yastıkları aynı yapmıs en azından ona şükür djjdjd

tarafından
Açıklaması da farklı ambiyans yarattım değişiklik olsun diye dedi orda koptum zaten :)))
(12,521 puan) tarafından
Ahahhahahaa :D
-Reklam-
+1 oy
(53,867 puan) tarafından
valla ben bile bazen tam takim yapamıyorum yikanmis oluyo elime ne geçerse aldigim oluyo en azindan yapmış canim ona şükret :)
tarafından
canım senin yorumlarından tanıdığım kadariyla burda gerçekçi buldugum yapmacık olmayan insanlardan birisin  artiladim severim seni :)
(2,342 puan) tarafından
Katılıyorum sana herşeyim tuğra berk ☺️ bende artıladım ikbal'i ❤
tarafından
Yapıyor canım ya hakkını yiyemem valla ama renk gecişi yaptım demesine güldüm:)
tarafından
teşekkür edrim ikranin annesi :)
(53,867 puan) tarafından
sagolun kizlar teşekkür ettim bendende size ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Ahahha giz olsun yapmis sonucta

tarafından
Yapar kız sana anneler günü hediyesi alacam malum kayranin sende annesi sayılırsın dedim her şeyini yaptıgi için almayan taş olsun diyor dalga gecim derken paramdan oldum:)))
(30,106 puan) tarafından
Haahahhaha oda iyiymis giz
tarafından
Mecbur alacam şimdi:/
(30,106 puan) tarafından
Ya ahahahah al al anı kalır
tarafından
Alicam canım:))
0 oy
tarafından
Olsun kız bozma artık En azından temiz nevresim geçirmiş adam
tarafından
Komigime gitti canım :))
0 oy
tarafından
Bazen ben bile kızımdan elime ne geçerse geçiriyorum eskidenmis ütüleyip herşeyi takım takmak :)) bu arada özür dile eşinden gayet de  renk geçişleri uyumlu:)))
tarafından
Utuluyorum canım ben rahat edemiyroum utulemeden dertsiz başıma dert açmak işte
(299 puan) tarafından
Asla utuleyemem hem esim asla izin vermem elektirik faturası çok gelir diye bende faturayı düşünüyorum açıkçası hem bir saat yatdigindan bile utusuz gibi oluyor ki hemen
tarafından
Maksat ütüsüz olması değil hijyen acısından bakıyorum ben canım alerjim var çoğu şeye o yüzden herşeyi utuluyorum
(299 puan) tarafından
Bende fatura yönünden bakıyorum :)) ama ben nevresimlerimi filan 90 yikiyorum hep o sıcaktan yikayinca bir şey kaldığını düşünmüyorum
tarafından
Alerjik sebepten çok cekiyorum valla canım 90 da da yıkayınca çok kırışıyor rengi gidiyor sevmiyorum:/
0 oy
tarafından
kalpli nevresimlerine bayıldım cnm nerden aldın çok güzelmiş :)) 
tarafından
Kuzum hiç fikrim yok ama netten bakim dur senin icin:)
tarafından
zahmet olur kuzum bakma boşver ya :))
tarafından
Evedia ve trendyolda var kuzum ne zahmeti bak hemen :)
tarafından
sağol canım benim zahmet ettin Benim^ icin ❤ bakıcam bebeğim hemen bu arada sen samsunda yaşıyorsun dimi
tarafından
Rica ederim.kuzum ne zahmeti❤❤ samsunluyum canım evim orda ama.girev gerimiz trabzon biraya da düzen açtık trabzondsyum suan

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 447 göst.
2 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Esma36 (1,541 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 187 göst.
3 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Atlaskalbim (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 3erkek annesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 715 göst.
17 Temmuz 2024 Moda kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,024 soru

24,066,948 cevap

330,419 kullanıcı

...