Arkadaşlar hergun bir dünya post açılıyor kaynanam şöyle kaynanam böyle.. yok yardım etmiyor.. yok gelip oturuyor.. şunu dedi bunu yapti.. kalkipta biri demiyor ki annemde şöyle bunu bunu yapmiyor..vs.
Belki bana kizanlar olacak ama niye sürekli kayinvalidenizden birşey bekliyorsunuz.. evinizi temizlemek yemeğinizi yapmak zorunda değil ki..sizinde ona yapmak zorunda olmadiginiz gibi..
Evet toplumsal bı otoritesi var kabul..bazıları gerçekten fena oda kabul.. ama bu kadar beklentili olmak, sonra veryansın etmek bana doğru gelmiyor..
Salın kendinizi yahu.. :D
Bn istemem oda blir huylarimiz aynidir. Bu yuzdrn cok labali olmam ben. Soguk insanmdr birazda bu yuzden cok iyi anlasrz ama istemem ese gelsn temzlk yapsn yemek yapsn o ister ama bn istemem duzenm bozukur benm vala
Haklisin ama onlarda kızı ne yapsa görmez hoş gelir ama gelini görür bu dünya böyle.. ayrıca böyle bi platform kaynanalara açılsa düşünemiyorum... ;D bende özelimi paylaşma taraftarı değilim kaynanamda iyidir şükür anlaşırız.. ama dertlesiyorlar işte hoş görmek lazım naciizane fikrim
Valla sıfır beklenti sonsuz mutluluk benim hiç beklentim yok olsa da yapmaz çünkü biliyorum zaten cooookkkkk uzaklarda. Uzak olalım tatlı olalım. Hiç bi şikayetim de yok gidince elimden geldiği kadar isini yaparım yemeği beraber yaparız gelince de hiç bişey yapmaz ben de niye yapmiyo demem yapsın da istemem benim evim sonuçta. Benim tek şikayetim doğumlarımda bana bakmak için gelip hiç bişey yapmayıp beni hizmetçi gibi kullanması bide baldan tatlı dili yok muuuuuu gelen giden misafirler için bile bana laf söyler niye geliyo bunlar sen lohusasın kim hizmet edecek bunlara diye e ben ediyorum zaten sen baş köşede oturuyosun daha ne istiyon hatun :)) şimdi yine hamileyim tek dileğim doğumuma gelmesin ben iyileştikten sonra gelsin ama lohusayken gelmesin çünkü ilk doğumumda beni hiç yatırmadı dikişlerim patladı onun yuzunden tekrar aynı acıyı çekmek istemiyorum
Aman hiç bi beklentim yok zaten ayrı evim gelip evimi o değil başkası temizlese içime sinmez, arkasından yine tekrar ben yapcam ne anladım ondan Benim düzenim temizliğim apayrı hiç te sevmem evime karışılmasını zaten zor işler olduğu zaman eşim yardim ediyor gerisi boş gerekmez
Ayni evde olanlar ne yapsin peki onu da dusundunuz mu? Hem ev hem yemek hem cocuk hem kocayla ilgilen kaynanla gorumcen hanım aga gibi otursun oldu baska bizde insan evladiyiz demi
Yardm etmesini gectim evi dagitmasin ona da raziyim en son yapmamaya basladm buyuk kavga çıktı oyle akli basina geldi
Cocugum kolik yapmasan gelir soylenir yapsam ayri soylenir sen bana is mi yaptigini saniyosn yok bilmem ney ocagin 2 gozunu birden kullansam soylenr sanki kendi tupu dolduruyo ya gicik kadinn makarna yapsam yanina corba yapsam niye 2 yemek yapiyosun yok bilmem neyy bla blaa blaaa... esim odada olsa bile cat kapi odaya girer geldee kafayi yeme bu kadinlaaa insani cileden cikartiyo en son kavgamzdan sonra konusmuyorum etmiyorum kafam kulagm rahat benimle muhattap olma dedim butun bunlarn ustune gitsin sagda solda dedikodumu yapsnn yasina basina bakip utanmadan daha nelerr nelerr...
Anneme gelince kendi annem geldi ev ustunde olmama ragmen dogum yapmstm soba odasndaydk toz vardir diye kadin duvar pencere perde hicbisey birakmadi gelir bize 5 dk durmaz kaynanamn da isine gelir ona is kalmaz yaaa bin defa derim.anneme gelip bisey yapma diyee ama kadin durmuyo
Valla o benden surekli birsey beklemezse bende ondan beklemem ama yok illa bekliycem inadim inat herseyimi yapacaksın diyorsa banane canim bende beklerim yoksa kendisini cok severim yani anlatamam oyle bir sevgi sadece istekleri arzulari keyfi bitmeyen bir bayan kendisi karsiligini da vermeyelim mi
1,504,126 soru
24,557,746 cevap
361,274 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın