0 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sezeryan olduktan sonea kac ay icinde hamile kalınır  veya siz ne zaman hamile kaldiniz

10 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından

2 sene sonra kalinmali imiş canım ne acelen var:'(

tarafından
Çocuğum yok icimde hep hasret kaldı  ne zaman hamile kalnr diye merk ettm
(1,698 puan) tarafından
Sezeryan mi oldun canım kiyamam sana
tarafından
Evet cnm ikiz geblkti normal dogum baslmsti ama sezryana alndm erken dogum olduğu için
(1,698 puan) tarafından
Basın sağolsun canım inşallah kalırsın
Sağ salim kucağına alirsin:((
tarafından
Insallah canimmm
-Reklam-
0 oy
(9 puan) tarafından
10 sene sonra hamile kaldim.ben:)
tarafından
Allab bağışlasın sana onlari canim
(9 puan) tarafından
Amin Allh razi olsun cumlemizin evlatlarini ins.Allhda senin gonlune gore versin ins uzulme vardir Allhin bildigi zamni gelince ins seninde kucagin dolar canim benim
tarafından
Insallah xnm allah razı olsun
(879 puan) tarafından
Hay masallah !! Neyle korundun merak ettim bak simdi -DD
(9 puan) tarafından
Esim korundu ben degil:)
0 oy
(12,562 puan) tarafından
2.5 sene sonra canım aralarında 3 yas 3 ay var 
tarafından
Masallah canim allah bağışlasın
(12,562 puan) tarafından
Amin cümlemizinkini
tarafından
Henüz çocuğum yok benim canm 3 ay olck ikizlrmk kaybedeli
(12,562 puan) tarafından
Rabbim inşallah kısa zamanda nasip etsin canım
0 oy
tarafından
Doktor 2 yıl  yasak dedi
tarafından
Anladm canim erken kalanlrda varmış ama duyduguma gore
0 oy
(553 puan) tarafından
Bende sezaryen oldum canım komşularla otururken bahsi geçti kalırsam ölürüm falan dedim ben baya korkuyorum çünkü orada bir komşu tanidigindan bahsetti Allah vermesin bir aylık bebeğini kaybetmiş senesine ikinci bebeğini almış kucağına tehlikeli belki ama Allah nasip ederse oluyor yinede en az altı ay bi koru kendini sonra doktora danışarak planlayarak dene bence
tarafından
Doktora dansmdb hareket etmk istmyorum zaten  ama yinede daha erkn hamile kalanlr var sormk istdm
0 oy
(1,909 puan) tarafından
doktor bana en az üç yıl düşünme demsti zaten daha yeni düşünüyorum ama teyzem bı yıl geçmeden üç tane peş peşe hamile kaldı üçüncü sezeryan de doktor kızmış tabi bida kalırsan hamileyken bile yırtılabilir çok incelmiş demiş 
tarafından
Teyzen pes pese yapmış heralde o yuzden ben bir defa doğum oldu ama cocuklrm yaşamdı
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Ilk bebegim sezeryan oldu. Kaybettim canim. Saglik ocağında en az 4 ay korunun dediler 4 ay sonra isteyerek hemen hamilr kaldim. Cok sukur ne gebelikte ne dogumda hic sıkıntı yasamadim. Rabbim  sanada en kisa ve hayirli sekilde nasıp etsin insaAllah 
tarafından
Amin cnm  insallah biraz umutlandirdin beni
(7,483 puan) tarafından
Insanlar kazayla 3 ay sonra bile hamile kaliyor canim. Yani risk herzaman vardir gebelik te arasi cok yil olsada fark etmez. Doktorlar hep en az 2 sene der ama illa okadar olacak degil. Gebe kalınca kac doktora gittim hic biride nie erken kaldin demedi. Doktoruma 2 sezeryan arasi 1 yil olacsk sıkıntı olmaz degil mi dedim yok canim skinti degil dedi.
Tabi bu bunyeylede alakali bence canim. Hani ben skinti yasamadim sen yasamazsin diyemeyiz. Ama kisa sürede kalıncada illa skinti yasanacak diye bise yok.
tarafından
Cok saol canm bende gebe kalmdn önce  doktora gitmyi dusunyorum oda onaylrsa  insallah rabbimse kismet edrse denycm
0 oy
(2,160 puan) tarafından
8 9 ay arayla hamile kalan tanıdıklarım var. Ama riskli sanırım biraz. 
tarafından
Anldm cnm saol
(2,160 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.
Bebeklerini kaybetmişsin. Ama lütfen Üzlme her şerde bir hayır vardır bizim bilmediğimiz ne hayırlar var öyle değil mi.
Belki şu an hamile kalsan sıkıntı onca virüs var belki başka Bi sıkıntı olacak diyeceksin ki keşke 1  yıl daha bekleseydim.
tarafından
Oyle canim vardir herserde bir hayır  erken doğum oldu aniden bende şok gecrdk halende soktym yani 3 ay olck zaman nsl gcti anlmdm cocuklrmda kisa bir sure yasdlr prematüre olduklri için  ama ben bu dunyada üzüldüğüm kadar obur dunyada mutlu olacağımı biliyorum meleklerim sayesinde insallah
(2,160 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım başın saolsun.
Acaba erken doğuma sebep neydi.
tarafından
Hic bilinmiyor canım doktorda şaşırdı iki gun once muayne oldum hicbirsknti yoktu gayet seyrindeydi hersey tam iki gun sonra sanclrm basladi normal doğum baslms tam aclmm olmuştu
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Normalde 2 sene sonra kalınıyor fakat ben dogumdan 1 sene sonra yine hamıle kaldım suan sorunda yasamiyorum Allah a sukur sezeryan yerim ile ilgili burda bır cok arkadas gordum 5 ay sonra hamıle kalan bile var 
tarafından
Anladm cnm saol allah tez zamanda dogurmyai nasip etsin
0 oy
(3,021 puan) tarafından
Benim sezeryan kagdimda en az 2 sene yasak diyor
tarafından
Tum dunya genelinde normalde o sureyu veriyolr doktorlar ama daha erken olanlrda var
(3,021 puan) tarafından
Valla bende isin acigi 2 ciyi dusunuyon da  sezeryan yerimden korkuyom kimi kadin 30 haftadan sonra sezeryan yerim aciyor diyordu

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,324 soru

24,428,288 cevap

352,239 kullanıcı

...