0 oy
1,359 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşlerinizle benzediiniz huylariniz var mi mesela biz cok guleriz saka yapmayi severiz hemde sulu saka ikimizde saka kaldirabiliriz ve küsme huyumuz yoktur sizin ne tur benzer huylariniz var :)

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Çok güzel dertlesiriz, dedikodu yaparız bi de dediğin gibi çok saçma şakalar,espiriler  yapıp güleriz :D

tarafından
Ahaha kız adam haklı niye dinlemiyon pis seni
tarafından
:D ya napim bildiim seyleri konusuyo
tarafından
Çok kötüsün ayşo çok ☺❤ benimki uyuyunca uyandiriyom kızıyom dinliyo biraz bi daha uyuyo
tarafından
:D elleme adami ya deli kiz
tarafından
Ahaha neydim kiz sınır ediyo. Enişte de sana yapsa haklı kızma adama ☺
-Reklam-
+1 oy
(12,762 puan) tarafından
He şeytan os.. Du demi ajajajahahahah
(12,762 puan) tarafından
Ahahah ne yapam aklıma geliyo hahaahah
tarafından
:D sende aklindan hic bisey silmiyonla
(12,762 puan) tarafından
Yok Bi şeytan os.. Bide önümden yedi asla unutmam hatırladım ca gülecem sizlere dua edecem ahahahahha
tarafından
:D hahahahahha tamam super yaa
(12,521 puan) tarafından
Ahahhahahhah
0 oy
tarafından
Hiç bi huyumuz benzemiyor şaka yapamaz gülmez fazla konuşmaz çok sıkıcı bi adam
tarafından
:) sen konussan yinemi konusmaz
tarafından
Yok konuşmaz:-D
0 oy
(30,104 puan) tarafından

Ikimizde geçi gibi inatciyizz

tarafından
Kiz inat iyi degil be yavru :)
0 oy
tarafından

Evet var ama sevmiyorum bu huyumuzu

Şimdi  biri kafamızı  da kırsa , bize  adım  attığı  zaman  geri  çevirmeyi  bilmiyoruz...
tarafından
Iyi niyetten  hayır  diyememe ☺ böyle  insanları  bi kere bile olsa geri çevirmeyi  yok kırıldim ben biraz mesafeli olalım  demeyi  bilmiyoruz
tarafından
:) gönül güzelliği denir ona Allah iyilerle karsilastrsin kuzum
tarafından
Evet  bilen için  gönül  güzelliği  
Ama bu zaman ve benim  çevremdeki  insanlar için  nasil olsa s.alaklar hayır  demeyi bilmiyorlar  biz kullanalım  demek oluyor
tarafından
Allah bildii gbi yapsin onlari bizdede kaynim oyle valla
tarafından
Her yerde var  onlardan
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Ben ona aşık 

O bana aşık ❤
tarafından
Allah askinizi artirsin kuzum
(5,437 puan) tarafından
Amin cnm :)
0 oy
tarafından

Asla kus kalamayiz. 5dakka sonra barisalim mi diye parmaklarimizi birlestirirz :angel: sonra cok yemek yeriz aşiri açiz. Abur cuburlari severi. Bide anne baba olmayi cok ama cok istiyoruz. Esim kizinin saçini 2 tane toplamaq hayali kuruyor bende amin diyorum <3

tarafından
Ayy aytac yaa cok guzel iki tane toplamak keci yapck yani annem bize oyle derdi :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yuvana huzur daim etsin ❤
0 oy
tarafından

İkimiznden belden tiki var:D dokundugu an başlarım s...vmeye

tarafından
:D lan o bendede var Allah kahretmesin cokkk zor oluyo
tarafından
Hiç sorma dans edemiyoz:D karşılıklı sovusmekten
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Benzemeyen huyumuz yok sanırım ya :) yazicaktim ama baktım çok uzun oluyor herşeyin benzediğini fark ettim :D
tarafından
:D sus üşengec seni
0 oy
(7,931 puan) tarafından
İkimizde acıkınca akrasifleşiriz açlığa dayanamayıp. İkimizde uykuyu severiz. 
tarafından
Uykuyu kim sevmez kizz :)
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Birlikte yasaya yasaya gerçekten de artık bütün huylarımız benziyor bazıları haric:)))
tarafından
Aynen valla oyle oluyo  bazen bakiyorm onun hareketlerini filan yapiyorm o kadar ayni olmusuz :)
0 oy
(3,455 puan) tarafından
İkimizde inatız
tarafından
Inat olmayin kiz ne gerek var
0 oy
(820 puan) tarafından
Ikimizde cok sinirliyiz ama o kin tutmaz 5 dakika sonra gelir konusur ama ben asla:) gunlerce konusmam
tarafından
Isine gucune bakar napsin :D
(820 puan) tarafından
Demekki sabirli kadinmis helal olsun annene
tarafından
Ama soyle bisey var babam eskiden daha inatmis simdi o kadar degil tabi annemi cok seviyor kiz bi gorsen birlikte yemek yapiyolar esim kılıbık senin baban diyo bende dedim sende kılıbık olsan keske zaten babama diye diye oda ayni oldu :D
(820 puan) tarafından
Allah muhabbetlerini ve sevgilerini daim etsin canim ne guzel cok severim esine yardimci olan insanlari benimde esim sagolsun cok yardim ediyor bana zaten
tarafından
Amin canim benim esimde yardim eder kiz :)
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Ruh eşim. Benim. Hemen hemen her yönümüz Bir  zevkler. 
tarafından
Valla iyiymis kiz
(7,617 puan) tarafından
Yüz şeklimiz bile andırıyor :-):-)
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Ikimizde yemeyi ve gezmeyi cok severiz :) bide deniz veya havuzdan hic cikmayiz burusana kadar :D 
tarafından
Kiz o kadar buyukmu balkonunuz ay
tarafından
Biizim balkon cok guzel cocuklara almayi dusunuyoruz bizde yaz gelirse insallah :D
(1,822 puan) tarafından
Buyuk valla kiz havuzu koyuyorum daha eski uclu kanepe vardi onu koydum daha onunde masada var balkonumu cok seviyorum ama temmuzda tasincaz o evden iste evim kocaman cok guzel siirttin cok evi boyle buyuk galiba. Kim bilir gittigim yerde nasil ev tutacam bakalim hayirlisi
tarafından
Tahin mi cikti kiz niye tasiniyosun nereye gdiyosun :)
(1,822 puan) tarafından
Cikacak canim bakalim tercihleri yaptik bu ay icinde nereye gidecegimiz belli olacak temmuz gibide tasincaz Allahtan hayirlisi :)
0 oy
(796 puan) tarafından
Uyuruz uyuruz uyuruz 3 çocuğa bakiyoz :))))
(796 puan) tarafından
Bazı çocuklar öyle allahtan benimkiler öyle değil ya çok şükür
tarafından
:) valla bugün oturdum ağladm cok bunaltti beni sipa hastalandi bide iyice düstü üzerime öteki kiskaniyo oda üzerime düsüyo Allah yardimcimiz olsun
(796 puan) tarafından
Aminnnn hasta olunca daha kötü oluyolar
tarafından
Valla hic sorma iyiki temizliğimi filan yapmisim yemeği zor yaptim bugün
(796 puan) tarafından
Valla benimde öyle yemek zamanı çocukları bahçeye birakiyom onlar oyun oynarken filan yapiyom hemen
0 oy
tarafından
İkimizde çok sakınız ikimizde çok laylaylom degiliz genelde birbirimize benzeriz :) 
tarafından
:) himm oda iyimis
0 oy
(53,863 puan) tarafından
bizde sakalasiyioruz surekli ciddi duramiyoruz :) ama sulu saka sevmem ben espiriler falan işte :) ikimizde keyif yapmayı cok seviyoruz
tarafından
:D valla bizi bi gorsen halimizi deli bunlar dersin evde kovalamaca saklambac korebe bile oynuyoruz :D
(53,863 puan) tarafından
:) iyimis canim ne guzel Allah daim etsin insallah
0 oy
(6,675 puan) tarafından

Bizde öyleyiz şakalaşırız bide dedikodu yapmayı severim eşimle :D

tarafından
:D bizimki bayilir dedikodu yapacgimz gun cekirdek aliriz hadi anlat askm ya der :D
(6,675 puan) tarafından
Bnm kide öyle ama ailesininkine gelince boşver lafını etmiyelim insankarın denez mi :Db
tarafından
:D hahaha ay ne fenaaaaaa kizzz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,733 soru

24,063,077 cevap

330,249 kullanıcı

...