Annem oldu geçen sene küçükken kemiği kırıldı yaş ilerledikçe eğrildi aynı sirinlerde ki gargamelin burnu gibi olmuştu ameliyat oldu hiç ameliyat olmuşa da benzemiyordu. Ayrıca kesmeden lazerle ameliyat ettiler. Ameliyat uzun sürüyor 5 7 saat arası. Bide ameliyattan sonra yüzü gözü falan 1 hafta 10 güne kadar hep sisikti gözleri mosmordu dayak yemiş gibi. Ama çok memnun burnundan. Bir de ameliyat olduğu ilk günler hafif yüksek yatıyordu horluyordu falan burnu tamamen iyileştikten sonra hepsi geçti
Öncelikle korkunu yen hiç birşey hissetmiyorsun korkma sonrasında ilaç veriyor zaten kullanıyorsun ama ağrın olacak illaki ben hem burun hem göz ameliyatı geçirdim aynı anda gözlerim mercimek kadar kalmıştı 1 ay sürmedi düzeldim iyi ki oldum diyorum burun kemiğim kayıp göz damarına denk gelmişti gözüm çok kötü idi ameliyat ile kurtuldum zorluğu bir müddet çekiyorsun ama sonra bitiyor hemen eğilemezsin dik durman gerekir
Amcam benden bir hafta sonra oldu o çok çekti aynı doktor ama onun canı çok çok kıymetli benim canıma tak etmişti artık yani ağrı eşiğine bağlı sabretmen gerekiyor biraz da
Oki defa oldum korkacak bisey yok çabuk çıkıyorsun ameliyattan fazla ağrı falanda yok ilk gün biraz kanama oluyor ama kurtuluyorsun hırlamak yok burum akıntısı yok mis gibi valla
1,489,987 soru
24,351,768 cevap
346,513 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın