0 oy
483 göst.
Diğer kategorisinde (6,075 puan) tarafından
Hanımlar kayıp başvurusu yapsam yine fotoğraftır imzadır uğraşacak miyim? Yoksa bilgisayardan çıkarttırıp gönderirler mi?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yeni  kimlik  miydi eski  mi 
tarafından
Nasil yani virus mu  geçirdin  kiz Allah korusun
(6,075 puan) tarafından
Evet kuzum
tarafından
Ayyy canım  benim  iyi misin şuan  Allahim yardımcın  olsun çocuklarına  bağışlasın
(6,075 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım iyiyiz hastalığı ayakta atlatıyoruz hani öyle tvdekiler gibi değiliz eve çıktık doktor ilaç fln vermedi dinlenin dedi
tarafından
Anladim iyi olunda rabbim bu illeti alsin başımızdan  biran once inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bilgim.yok canm. Nasilsiniz siz durumlar nasil? Rabbimm yardimcin olsun. Bebegin nasil kuzum? Rabbim kovustursun <3

(6,075 puan) tarafından
Bebeğimden uzak olmam hariç iyiyim elhamdülillah kuzum evladimin iyi olduğunu öğrendikçe moralim yerine geliyor ama özlem bambaşka bişey henüz 4 gün geçti
0 oy
tarafından
Kayıp başvurusunu kesin yap. Tekrar gidip işlemleri yapman gerekiyor 
(6,075 puan) tarafından
Offff hiç ugrasasim yok hele de su durumdayken
tarafından
Başvuruyu kesin yap kuzum birinin eline geçerse sen suçlu olursun. Işlemleri sonra da yapabilirsin
(6,075 puan) tarafından
Haklısın ya işlem yaptiramam 14 gün karantinadayiz
0 oy
tarafından
Kuzum bildiğim kadarıyla işlemleri tekrar yapman gerekiyor aya kayıp başvurunu yap mutlaka unutma 
tarafından
Gerizekalı kadın ne kadar alışırsa alışsın sen annesisin balım üzülme boşver kaynananı senin morale ihtiyacın var
(6,075 puan) tarafından
Ya alınca aglarsa eziyet ederse kayınpederime kaynima yada yegene gitmiyor sadece kaynanamda duruyormuş oda ağlamasın diye her dediğini yapıyor eren de bunu fırsata çeviriyor
tarafından
Sen alınca ağlayacağını sanmam ama huyu çok değişmiş olacak evrenin herdediğini yapıyorsa kaynanan şımarır sen yapmayınca kaynananı isteyebilir uyarsa eşin onu her dediğini yapmasın kendine o kadar bağlamasın görüntülü falan konuş erenle saat başı
(6,075 puan) tarafından
Akşamdan akşama konuşabilir kaynımın telefonu müsait tabi oda müsait olursa inşallah su 10 gün içinde ters bisey söylemem
tarafından
Sabret kuzum bişey dememeye çalış uyar güzellikle ters bişey deme sonra çocuğa bakıyorum gelin beni kötülüyor diye etrafa nüks ettirmesin
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Eski kimlik ise yenisi için resim filan olacaktır. 

Yeni kimlik ise yine kimlikte ki fotonu al götür. 
(4,875 puan) tarafından
Hayırdır ne karantinası.

Mecburen gitmen lazım canım sokakta vs düşürdü isen birinin eline geçmemesi lazım ben bu yüzden mahkemelik oldum.
Ara polisi yardımcı olsunlar sana
(6,075 puan) tarafından
:))) geçen pazardan beri virüsle mücadeledeyim 5 gün hastanede kaldım perşembe cıktık şimdi de ev karantinasindayiz oğlum kayinvalidem de
(4,875 puan) tarafından
Aaaa çok geçmiş olsun canım ya.
Bir an evvel iyileşip oğluna kavuşursn inşallah

Sen en iyisi polisi ara  durumunu izah et onlar gerekeni yaparlar
(6,075 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum öyle yapıyım bide ona kafa yoruyorum toparlanamadim
(4,875 puan) tarafından
Sakin ol. En azından bebeğin için
0 oy
tarafından

Tekrar resim cektiriyosun tekrar cikaricaksin ama cezasi var 72 liraydi bende kaybettim tekrar cikardim 

(6,075 puan) tarafından
Öfff yaaa su durumda hiç ugrasasim yok evi talam ettim yine yok
tarafından
Sakin kafayla bak bi
(6,075 puan) tarafından
Öyle yapim olmazsa bide ona kafa yoruyorum ya
0 oy
(2,033 puan) tarafından
benim kimlik iki aydır kayıptı atamadığım yer kalmadı evde o h un karakola gidecektim kimlik kayıp başvurusu için kahvaltı hazirliyodum oğlum kaybetti tabi ben nde hastaneye giderken diye kaybettim çok korktum o gün karakola gideceğim gün oğlum çamaşır makinesinin altından cikardi
(6,075 puan) tarafından
Eşimde oğlumun elindeydi diyor oğlum henüz 10 aylık bulabileceğimi sanmıyorum ya her yeri talan ettim
(2,033 puan) tarafından
bende öyle diyordum her yeri talan ettik eşimle ama iki ay sonunda bulduk tam da kayıp başvuru yapacağım gün

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 312 göst.
19 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde zeynos1234 (5,657 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 303 göst.
0 oy
5 cevap 325 göst.
14 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Taze_anneee1 (570 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,884 soru

24,175,262 cevap

336,073 kullanıcı

...