0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum aşırı terliyor ama öyle böyle değil 5 dakika da bir üst degisiyorum ve ince giydiriyrom doktora demistim kansızlık vitamin eksikliği olabilir dedi hepsi gayet iyi cıktı genetik olma ihtimali var mı sizce eşim e böyle su gibi ter her dakika ve aşırı su içiyorlar napcam fikri olan var mı 

7 Cevaplar

0 oy
(1,173 puan) tarafından
Nasıl oldu kuzumun kafası şişlik, morluk yok demi 
(1,173 puan) tarafından
Sana ne oldu ki öyle
Çok geçmiş olsun çok dikkat et valla
tarafından
Yavrum bilmiyorum inan alerjim var benim ama yüzüm neden şişti anlamadım gitti:(
(1,173 puan) tarafından
Alerjiden olmuştur belki oda yan etki faln yapmıştır. Tam takım git hastaneye maske eldiven kolonya
tarafından
Valla bakalım.ne çıkacak canım eldivenin üzerine kolonya sıkan biriyim kız çok korkarim:)
(1,173 puan) tarafından
Hahah tedbir sağlam diyosun :) ne alerjisi varki sende gelince müsait zamanda yaz mutlaka merak ettim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annesi genetik olabilir virüs bitince doktora götür mesele benim eşim de çok terler aşırı derecede şimdi de oğlum da öyle 
tarafından
Iyi olsunlar yeter ki canım
tarafından
İyi olurlar Allahın izniyle rabbim onları bize bağışlasın
tarafından
Tamam canım dikkat ediyorum ateşini hep olcuyom bizim kız erken cikariyo diş
tarafından
Kimisi erken kimisi geç olur canım olsun 11 aylık çıkardı bizim kide
tarafından
Evet canım bende duyuyom çoğu kişiler geç cikariyo bir yaşında bile çıkaran oluyo ama bu kadar erken çıktığını bilmiyordum valla
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Çok su içtikleri için çok terler cnm bnein kızda uyurken öyle bais sırılsıklam oluyo  oy şimdi gördüm geçmiş olsun başı nasil oldu 
tarafından
Canım ayakta da aynı valla şaşırdım sağol canım iyi şükür şişme olmadı kızarıklık var sadece krem sürüyorum
0 oy
tarafından
Bu gün ikinci kez bu durum için doktora gittik kuzum kıyafetlerini sıksan suyunu cukaricak sekilde terliyor uyurken bile kaç kere sırtından su içinde bez değiştiriyorum belli degol ayağındaki çorap bile su içinde kalıyor 15 dakikada bir çorap değiştiriyorum yurutece koyuyorum bir bakiyorum iki dakika içinde eti buz gibi ve kıyafeti su.. tiroidlerine Jan değerlerine baktirdik bize de genetik dedi eşim oturduğu yerde bile terler ona çekmiş 
tarafından
Valla napcam şaşırdım canım su su 5 dakika içinde göl oluyor eşimde çok terliyor
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Benim büyük kızım uykuda çok terliyordu götürdüm d vitamini eksikliği çıktı kullanınca geçti 
tarafından
Canım herşeyi fazla hatta ama şu gibi ter hep
0 oy
tarafından
Ne kadarlık oğlum? 
tarafından
14 aylık canım
tarafından
Hım büyükmüş ilk aylarda olsaydı normal diyecektim
tarafından
Büyük canım hep böyleydi eşim de böyle malesef
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Kuzum oğlum kaç yaşında bnm ki 5 gircek ama bebekliğinden beri benimki de çok terliyor çocuklarla oyun oynuyorlar diğerlerinde bsy yok benimkinin kafadan yere damliyo o derece sanki şu dökmüşler gibi yaa bnde virüs olayları bitsin doktora goturcem

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 105 göst.
7 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 808 göst.
5 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,175 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,178 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 185 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (107 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,687 soru

24,062,262 cevap

330,188 kullanıcı

...