0 oy
1,297 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kızlar emziriyorum 5 dk sonra yine aglyor kaynanam emzir diyor yine deniyorum

En son bagirdim doymuyor aglataymmi diye zaten zor emen bi bebek yine 5 dkyi bulmadan aglyor en son süt veriyorum napcam kafayi yiycem 1 haftalik

Süt yapsin diye her yolu denedim 3 lt su bol bol sogan tahin helvasi humana cay ama yok tik yok kaynanam sürekli yemek dayiyor yiyorum yiyorum şişiiyorum süt olsun diye ama yine yok:(((

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynana perhizi yap...Bunu ciddi olarak söylüyorum.Moralini bozan insanları at etrafından.Bak bakalim sutun nasil gelio.Benim yanimda annem kaldi gule oynaya gecti lohusaligim.Sut kanallarim tıkalı olmasina ragmen baya sutum var.Kaynanamla tlfda konusunca bile gelmio sutum o kadar gicigim ona.Egerki o sana baski yapiosa moralini bozuosa oyuzdende gelmiordur.Moralini yuksek tut canm.Tek tavsiyem bu.
(99 puan) tarafından
Saol cnm bnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım sen niye bu kadar stres yapıyorsun yaa valla bebeğe yazık değil mi onuda bu strese koydun küçük daha ağlar bebek bu sütün yeter emdiği zaman süt olur zaten ne mama nede süt ver alerji yapar senin psikolojin alt üst olmuş çıkar herkesi evde ne kaynana dinle ne anne bak sabırlar çocuğuna 
0 oy
tarafından
Canım bi sakin ol önce aütüm yok diyorsun onu sen bilemessin memede yok gibi gözükür ama bebek emince gelir bide bebeğin daha küçük acıkmaso çok normal çok çok normal o hataya bende düştüm ilk zamanlar senin gibi sandım doymuyor sanıyordum ama 3 aylık benimkide öyle aşırı çabuk ackyo yapışık geziyoruz resmen

Senin yapman gereken

Sık sık emzir (inatla emzir gerekirse yapışık gez)

Rezene çyı iç günde 3 4 fincan

Boll boll su iç

Ve emzirmekten asla vazgeçme 

Bebeğin eğer kilo alıyorsa doyuyordur merak etme 

Çişlerini takip günde kaç bez değişiyorsun takip et
(99 puan) tarafından
Kilosunu henuz tartmadik 1 haftada kilou alirmi
0 oy
tarafından
Canım sakon süt verme 
0 oy
tarafından
Daha cok ağlar yazik o minik. El kadar bebeğe süt verilir mi kuzum mamalar neden var?
(99 puan) tarafından
***** kafam annem ver dedi verdim::( nasil sindirditirim
tarafından
Ona da kızma. Eskiden öyleymiş. Kayinvalidem der hep cocuk aglamaktan catlardi neden bilmezdik gaz mi vardi bizim zamanimizda diye.
Olabilir sütün de yetmeyebilir makine degiliz biz. Bazen inek dogum yapiyo sütü olmuyo.  Sen üzülme sıkma canını. Kaynanana kulaklarini kapat. Kendinle bas basa kal bebegin uyudukca sende uyu. Uyku hem seni rahatlatir hem süt yapar.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 789 göst.
17 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 392 göst.
17 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,527 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,195 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 480 göst.
7 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,664 soru

24,114,038 cevap

333,128 kullanıcı

...