0 oy
1,234 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (56 puan) tarafından
var mı

25 Cevaplar

+1 oy
(16,783 puan) tarafından

Arkadaş çoktur dost yoktur :D

(56 puan) tarafından
distumda yok arkadasimda
-Reklam-
0 oy
tarafından

Burası için diyorsan , 

Hepimiz birbirimizi anlayan çok iyi arkadaşlar olmaya çalışıyoruz ,

(56 puan) tarafından
gercek hayattan bahsediyom
tarafından
Gerçek hayatta insanın ilaki arkadaşı olur,
0 oy
(772 puan) tarafından
Olmazmı 2 yıldır burdayım ve yorum yaptığımda yada bana uorum yaptıklsrında hep konuya odaklandığım için isimlere bakmadan yazıyorum kimseyle atışmamama rağmen arkadaşım yok
(227 puan) tarafından
Bir bakıma güzel bir bakıma insan arıyor birilerini yanında ya eşimin ailesinden ya benim ailemdem den hafta sonları çıkıp gdiyoduk mesafe çok yokta gitmeyincede çok sıkıcı oldu Allah güzel günleri görmeyi nasip etsin herkeze ins tekrardan
(772 puan) tarafından
Walla ewlendikten sonra kocam yanımda olsun gerisi umrumda değil arkadaş fln o moddayım :)
(227 puan) tarafından
Maasalah cnm sana benim de çok şükür eşim yanımda ama tek nereye kadar insan.bi kalabalık istiyo senin tuzun kuru kalabalik ailene gelin gitmişsin bizimburda kimsemiz yok sıkılıyor insan küçük ilce burasi
(772 puan) tarafından
Yok ya ben eskiden beri derdim eşimle beraber hiç alakamız olmayan bi şehirde yaşasak kimse bizi tanımasa fln :)
(227 puan) tarafından
İyi cnm benim Allah huzuru daim etsin
0 oy
tarafından
Aman kız  boşversene  hayat öyle böyle  geçiyor. Bi tane  olsun düzgün olsun o da yoksa bulursun  burdan 
(56 puan) tarafından
burasi samimi deil ki
tarafından
Yani çevrende  görüp  tanımana rağmen samimi gelmediyse kimse burdan da gelmez tabiki
(56 puan) tarafından
aynen oyle canim
0 oy
(50 puan) tarafından
Aynı bennn benimde hiç yok hem burda hem reel de 
(56 puan) tarafından
benimde yok
0 oy
(17,097 puan) tarafından
Ben ben , eskiden çok vardı şimdi hiç yok. Inanirmısın 1 kişi bile yok.
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Benim var ama hepsi uzakta burda tek basimayim ama sanal alemde yani uygulamada ailem diyebilecegim bana guvenen cok insan var
0 oy
(53,863 puan) tarafından
arkadassiz hayat dusunemem cok şükür bir sürü arkadasim ve uc dprt tane candostum var
0 oy
tarafından
Evlenmeden önce çöktü evlendikten sonra azaldı yani arada bi konuştuğum çocukluk arkadaşım var 
0 oy
tarafından
Birkaç tane var ama beş para etmezler. Gidip geldiğim yok 
0 oy
tarafından
Önemli ola arkadaş değil dosttur benim bir sürü arkadaşım var ama sadece var dostum yok mesela kimse ile de dost olmayı düşünmüyorum hepsi arkadaştır benim için 
0 oy
tarafından
Arkadaşım var tabi ama öyle dost diyecek tek tük var arkadaş konusunda seçiciyüm
0 oy
(906 puan) tarafından
Var arkadas diyemem ama dost derim ben.. malesef ki ayni sehirlerde degiliz hic biriyle buda demek oluyor ki bende yalnizim ve arkadasim yok, sadece akraba cevresinde kuzen esi bilmem ne var muhabbetim yoksa tasindim baska bir ulkeye kimseyi bilmem
0 oy
tarafından
Vardır ya ama okuldan ama isten ama mahalleden falan 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Var ama başka il ve ilçedeler. Buradakiler de annem vefat etti doğum yaptım hiç arayıp sormadılar ben de aramadım. Çok da önemli değil eşim çocuğum kardeşlerim yeter de artıyor bile :) 
0 oy
(381 puan) tarafından
Benim de yok canım mallesef bende yanlizim yabancı bi şehirde 
0 oy
(151 puan) tarafından
Benimde yok cnm olmasında böyle çok iyim kızım var o benim herşeyim 
0 oy
(879 puan) tarafından
Valla benimde yok oyle candan arkadasim gerekde duymuyorum acikcasi yedigim kaziklardan sonra
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Benim de yok bacı boşver iyi günün de herkes olur ama asıl kötü günde anlarsın kim dost kim degil ;)
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Arkadaş varda güvendiğim yok en iyi arkadaşım teyzem <3

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 989 göst.
21 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣2 Prenses Annesi ❤ (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 304 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Funda6363 (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,935 soru

24,065,818 cevap