0 oy
575 göst.
Diğer kategorisinde (1,048 puan) tarafından

Kızlar ilk başladığımızdan beri hipp combiotik devam sütü kullandık hiç bir sıkıntısını görmedik. 

En son gittiğinde eşim onu bulamayınca sma almış. Ve 900 gr olanını  almış. Hangi akıla hizmetse ...

Kızımda kabızlık yaptı sanırım prebüyotik olmadığı için. Ertesi gün hipp aldık tekrar rahatlattı direk 2 kere tuvaletini yaptı. 

Sorum şu . 

2 mamayı aynı anda karıştırmayı göze alamam. Ama ara sıra sma danda versem bir sıkıntı olur mu acaba. Çünkü ziyan olmasını da istemiyorum haliyle. Nasıl yapsam ki ? 

image

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bence sakın bozma düzeni başkasına ver bari. Bana ver :) biz sma optibro kullanıyorz kabız gaz yapmadı :)) 

Çevrende varsa verebilirsin canım 
(1,048 puan) tarafından
Onunla mı başlamıştın mama vermeye . ebeye sordum kullan ziyan etme dedi. Bakalım. Tat farkından falan reddederse kargoyu yapıştırırım bayatlamadan  :D Yusuf beye lop lop et olsun ziyan olacağına :D
tarafından
Yoo biz ilk Aptamil conformil kullandık gazlı bebekler için. Sonra gaz sorunu geçti sma aldık
Tadı değilde önemli olan gaz veya kabızlık yapıp yapmaması sende dene 1 gün anlaşılır hemen
(1,048 puan) tarafından
2 mama da kaka renginde farklılık oldu mu sizde
tarafından
+1
İkisini aynı anda kullanmadım ama Aptamil de yeşil yaptı ve çok cıvık
Ama sma da altın sarısı yapıyor canım
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Sma kullandığın zaman zeytin yağı koy çocuk kabız olmasın ben yiğenime öyle ypyrdum
(1,048 puan) tarafından
İşe yaramadı canım. Yoksa tekrar bitmeden başka mama aldırmazdım ki. Zaten ondan 3 4 saat aonra hipp verincr tubalet yapıyor. Kabızlık sorunu yaşamayız da .
İşte ara sıra sma dan versem sorun olur mu onu merak ediyorum
(5,328 puan) tarafından
Olmaz  diye biliyorum
0 oy
(104 puan) tarafından
Ben de sma kullanıyorum çok şükür rahatız biz Bi problemimiz yok ama günde Bi kaç kez aklıma geldikçe poposuna zeytinyağı sürüyorum kolay kolay yapsın diye sende istersen öle dene Bi ama bence buradaki fikirlerden ziyade bence Bi doktora sağlık ocağına filan sorarsan daha iyi olur bebişin için 
(1,048 puan) tarafından
Aynen sorun olmaz dedi ebeciğim :D
(104 puan) tarafından
İyi çok sevindim senin adına çünkü ucuz değil mamlarda :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 383 göst.
+1 oy
13 cevap 479 göst.
20 Ekim 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (8,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 281 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Zelihanur_80 (543 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 286 göst.

Kategoriler

1,491,759 soru

24,376,159 cevap

348,345 kullanıcı

...