0 oy
533 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,123 puan) tarafından
https://instagram.com/ceylannozdemirr?igshid=8hghilglz7d8

https://www.youtube.com/channel/UCBPKLm7tzjNZfEs89YYW9_g

Esi ile birlikte youtubda da sayfaları var ve youtubdan kazandıkları gelirin bir kısmı ile özel gereksinimli çocuklara yardim ediyorlar. Kendi evlatlarına da harcıyorlar. Bebekleri çok hasta mikrosefali dışında başka doğumsal rahatsızlıkları da var belki bakmak istersiniz sayfasına diye eklemek istedim. Sevgiler.

6 Cevaplar

0 oy
(3,022 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin

Okadar guzel bir cocukki kirpiklerine bittim ben zaten mashallah subhanallah ❤️❤️❤️❤️
(1,123 puan) tarafından
Sizi uzmek.istemezdim. annesi ona gözü gibi bakıyor ben sürekli takip ediyorum çocuk anne karnındayken doktorlar sağlıklı demiş doğduktan bir ay sonra öğrenmişler. Ve o donemde doktorlar sağlıklı biseyi yok dediği donemde geçirdiği epilepsi nöbetleri yüzünden görme ve isitmesi de gitmiş :( doktorlara dava felan açmışlar baya sıkıntı çekmişler. Allahım yardim etsin
(3,022 puan) tarafından
Hala ağlıyorum bilmiyorim yuregime dokundu ruhuma dokundu bilmiyorum nedicegimi bilmiyorum  yani o cocugun ilerideki hayatını dusundum vs suan gercekten gozyaslarim selale oldu resmen agliyoeum elimden baska biseu gelmiyor sadece agliyorum dicek bisey de bulamiyorum rabbim o guzel annenin yarsimcisi olsun
(1,123 puan) tarafından
Ben de çok ağladım ilk zamanlarda. Hatta benim bebegime  benziyor sima olarak ayrıca etkilendim.. Hepimiz o annenin yerinde olabilirdik. Evladima  yemek yemiyor diye hayiflandigim anlar gozumun  önüne geldi. Halbu ki ne kadar basit şeyleri sorun ediyoruz dedim. Allahım yardim etsin o ve onun gibi annelere..
(3,022 puan) tarafından
Cok nankor kullariz sukur etmeyi bilmiyoz ben de dahil yani bunun icinde halimize sukur etmemiz lazim ya en basiti su nefes alip vermemiz bile yani bir nimer sunlari yazarken hala agliyom ya bilmiyom cok asiri etkilendim normalde ben biseylerden kolay kolay etkilenmem ama galiba baktigim fotograflar vs beni dusundurdu herhalde bu yuzden bukadar agliyom  sukur etmemiz lazim  ama malesefki etmiyoruz
(1,123 puan) tarafından
Evet maleaef çok nankoruz. Allah bize sağlık veriyor nefes aldiriyor  kendi başımıza yürütüyor en güzel nimeti evladı veriyor. Ama yine biz birşeyler bulup şikayetçi oluyoruz. Rabbim affetsin..
-Reklam-
0 oy
tarafından

Rabbim sifasini versin insallah :'(

(1,123 puan) tarafından
Amin bütün şifa bekleyen çocukların..
0 oy
tarafından
Çoktandır takip ediyorum ya icim gidiyor izleyemiyorum:///
(1,123 puan) tarafından
Benim de icim gidiyordu. Ama sonra izlemeye başladım. Onlar da hayatin içinde.. Allahım şifa versin.
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Kurban olurum ben ona❤❤❤
0 oy
tarafından
Bakmadan tahmin edeyim ceylan özdemir dimi ata bebek ahhh görüp  dayanamıyorum:(((

Atanın kirpikleri masallah
(1,123 puan) tarafından
Evet ata bebek. Canım o benim çok sevdim.onu :) ilk zamanlar izlerken aglardim  sonra almıştım. Ama.bazen güldüğünü görünce gözlerim dolar..
0 oy
tarafından
Takip edlyorum Ata'yi da çok seviyorum ❤️

İlgili sorular

+7 oy
42 cevap 1,613 göst.
+1 oy
5 cevap 160 göst.
0 oy
3 cevap 232 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde BALIMMM (184 puan) tarafından soruldu
0 oy