0 oy
420 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (272 puan) tarafından
Slm kızlar. Bulaşık makinesi sayı düşünüyorum. Onerebileceginuz markalar nelerdir?

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bosch memnunum
(13,440 puan) tarafından
Kız bizim ne kadar çok ortak ozelligimiz var :D
tarafından
hadi ya buda mi tuttu ☺️☺️☺️kalbimiz bir guzelim
(13,440 puan) tarafından
Haha valla bütün esyalarim bosh :))
-Reklam-
+1 oy
(1,241 puan) tarafından
Tabikide bosch 
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Profilo cidden muhteşem ben çok memnunum
0 oy
(15,136 puan) tarafından
Samsung çok memnunum canım ne çizk ne leke 
0 oy
(398 puan) tarafından
arçelik cam olanlar canım çok memnunum 
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Arcelik kullaniorum gayet memnunum 
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Ariston benimki memnunum 
0 oy
(163,446 puan) tarafından

Arcelik 63 66 anneminkisi inox parmak izi birakmiyo 6 programli ve 16 kisilik tavsiye ederim

image

0 oy
tarafından
Arçelik......
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Asla arcelik tavsiye etmem bosh güzel 
0 oy
tarafından
Arçelik 3 programlı var düşük model ama gayet memnunum tertemiz yıkıyor sorun yaşamadım
0 oy
tarafından
Samsung kullanıyorum çok güzel
0 oy
(99 puan) tarafından
Samsung 7 programlı ama mağazadan teşhir ürününü almıştım uyguna geldi.  Yikamasindan memnunum . Sadece rafların hareketli olması beni sinir ediyor eski tiplere alışmışım :D büyük ihtimal şuan hepsi  o şekildedir . Onun haricinde sudan geçirmeden atıyorum gayet güzel yikiyir
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Annem simens kullanıyor 97 de almış olabilir ama arıza yaşanmadı şuana kadar maşallah. Benimkide  beko yaklaşık 8 yıllık bende bir arıza vs yaşamadım.
0 oy
tarafından
Evimdeki tüm beyaz eşyalarım Siemens marka ve hepsinden çok memnunum :) ben aldığım da etrafımda herkes ne gerek var pahalısına adına veriyorsunuz parayı dedi durdu şimdi hepsi ocağım yanmıyor makinem temiz yıkamıyor fırınım pişirmiyor diyorlar :) yani şuan yine alsam yine Siemens alırım ama elektronik eşyalar biraz da şans işi gibi :) 
(1,543 puan) tarafından
Benimde hayatta yaptığım en büyük hata o markadan bulaşık çamaşır makinası almak oldu koyarken daha temiz oluyor bulaşıklar çıktığında kinden
tarafından
Annem ve ablam da dahil olmak üzere hepimiz Siemens kullanıyoruz ve çok memnunuz ilk defa Siemens şikayeti duyuyorum
(1,543 puan) tarafından
Ne zaman aldınız makinayı ben dijital olanlarından aldım yeni nesil hiç memnun değilim inanki eski makinalar çok güzel yıkıyordu oysaki
tarafından
1 yıl oldu alalı canım ama dediğim gibi annem ablam çok memnun kaldığı için bende hepsini Siemens tercih ettim ve çokta memnunum ama diyorum ya biraz da bu elektronik eşyalar şans gibime geliyor
(1,543 puan) tarafından
Belkide öyle makinayı alıp fırlatmak istiyorum küçücük çocuk la hergun bulaşık yıkıyorum makinem varken
0 oy
tarafından
Electrolux reallife xxL
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Siemens aldım hayatımın en büyük hatasını yaptım bosh 'dan şaşma derim başka marka da arama daha iki yıl önce almış olmamış olsam değiştircem ama ne yazık ki kullanmak zorundayım elde yıkıyorum midem kaldırmıyor çünkü bulaşık makinasından çıkan bulaşıkla yemek yemek içmek sürekli de temizliyorum oysaki
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Ariston..      .
0 oy
tarafından
Aman beko almada ne alırsan iyidir

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 178 göst.
25 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esmaagl (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 500 göst.
7 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bebegimm (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 650 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,592 soru

24,127,004 cevap

333,793 kullanıcı

...