0 oy
509 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar yaren 4 .5 aylik  anne sütü aliyor annemin gecen gün tavsiyesi ile herro baby elmalu muzlu karisimdan veriyorum 2 3 gundur günde 3 defa ama icime hic sinmiyor korkuyorum acikcasi fakat annem artik yavas yavas ver diyor yemeklerin suyundan vs. Sütüm var günduzleri 1 .1.5 saate bir emziriyorum geceleri ise 3 4 saate bir kilo alimi doktor iyi dedi aylk 500 gram aliyor sizce yavastan ek gida vermelimiyim vermem gerekiyorsa ne vermeliyim yoksa daha sonrami  vereyim nasil bi yol izlemem gerekiyor   bu arada sizin tavsiyeniz uzere kizimin uzerini daha ince giydirdim daha iyi hissediyor kendini teskkur ederim :) 

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hiç bir yol izleme kuzum .

6 .ayinda başla .

Surda 1 buçuk ayın kalmış. 

Annen çok hevesli belliki 

Annene yalandan veriyorum de .

Bak sütünde var mis gibi bırak zevkini alsin çikolata prenses <3

Zaten versen de tadımlık vereceksin doyumluluk değil kilo alimida iyiymiş minnoşun 

Bağırsakları boşuna yorulmasin kuzumun. 

6 .ayından sonra doya doya verirsin kuzum 

3 gün kuralı ile .

Sen eskilere bakma tatlım eskiden herşey hormonsuz du şuan en ufak şeyde bebekler alerji oluyor 

tarafından
Cok haklisin canim tamam bekleyeyim korka korka veriyordum zamanini bekleyeyim
tarafından
Aynen canım benim korka korka verecegine doyasıya verirsin anneninde hevesini kırma veriyorum anne de ahahha
tarafından
Ahahah tamam canim benim 6 aydan snra tekrar gorurueuz .d neyi nasil vermem gerektigini tekrsr sorarim
tarafından
Aynen kuzum benim araştıra araştıra bi hal oldum bende :) o zamnlar baya bilgilendim
tarafından
Zor gunler beni bekliyor o zaman arastirmayi cok seviyorum bakiyorum internetten ama beni tatmin edecek syler degil doktorlsr cok abartiyor int deki
-Reklam-
0 oy
(373 puan) tarafından
Bence 6nco ayda başla canım zaten çok az kalmis
tarafından
Tmm canim benim teskkur ederim
0 oy
tarafından

Daha cok erken ya ben 8 aylik olana kadar hicbisey vermedim 6. Aydan sonra su verdim sadece cok acele etme 

tarafından
Sarki efektli biseydi galiba
tarafından
Yorum yazdim gordugum video ya  :))))
tarafından
Kiz baska birine yzdn sanirim yorum yokki
tarafından
Yaa cidden mii  :))) esin yanindaydi agzinda sigara vardi o degil mi  aboo naptim ben
tarafından
Esimin agznda sigara olan video ya baktim ama yorum vs yok :D
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Sağlık ocağındaki hemşire oğluma 5.ayda yoğurt ve meyve püresi yle ek gıdaya başlattı

Allah bağışlasın çok tatlı maşallah
tarafından
Allah razi olsun canim 6 nci ayda konrtolmuz vsr bakalim ne diycek bize
0 oy
(657 puan) tarafından
Canim yavas yavas tatdir tabiki cokta yuklenme ben 5 aylikti basladim ek gidaya sonra secici oluyolar bir ogretmen olarak soyluyrm bunu 
tarafından
Ya annemde oyle soyledi sonrsdan yemek sever 1 cay kasigi ver birsey olmaz dedi
(657 puan) tarafından
Evet sonrsda azcik suyunu ver hem karnida doyar rahat uyur
0 oy
(15,249 puan) tarafından
Sütün varsa verme mama ya da hero baby falan canım. Parmağınla tattır damağı alışsın diye ama öyle kaşık kaşık yedirme 6 ay sonrası tam gecersin ve bence o hazır pürelere hiç bulaşma sen yapmaya çalış
tarafından
Tamam canim benim cok sagolun1.5 ay snra yavadtan baslayim ben
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Anne sutu aliyosa 6 aya kadar bekle deeim benim oglum mama ictifi icin 4 aylikken gunde 2 3 cay kasigi yofurt ile basladim suan 9 aylik cilek bal sut yumurtanin sarisi haric herseydennyiyor artik
tarafından
Oy masallah bekleyeim canim acelemiz yok zaten
(3,022 puan) tarafından
Aynen kuzu zaten omrunun sonuna kadar yemek yicek anne sutu ne guzel bir nimet tadini bile hatirliyamiyoruz o yuzden bekle kuzu 6 aya kadar
tarafından
Tamam canim cok teskkur ederim
0 oy
tarafından
Sütun yetiyorsa 6.aya kadar verme bence ek gıda ömür boyu yiyecek nasıl olsa anne sütünü icebildigi kadar bol bol içsin.bide hazır hero baby falan vercegine kendin hazirlarsin mevsiminde meyve püresi 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,503 soru

24,170,108 cevap

335,824 kullanıcı

...