Kızlar ben kaynanamla oturuyorum. Bizim evimizi kiraya verdik. Her neyse size detaylı anlatcam şimdi her şeyi. Kaynanamin annesi yaşıyor ama çok hasta hastaneye yatırmışlardi. Her gün bir çocuğu kalıyordu yanında. Neyse sıra kaynanama geldi eşim kaynanami hastaneye bırakmaya gitti. Bu olay 4 aylık bir olay. Eşim annesini sabah 10 gibi bırakmaya gitti o günde kızımın görme testi vardı. 11 gibi aradım anneme kantine bir şeyler alıyorum dedi. Saat 3 oldu gelmedi. Kaynanami aradım naptiniz diye yatırdık ben yanındayım dedi. Eşimi sordum o sabahtan beri yok beni bırakıp gitti dedi. Ondan sonra eşimi aradım hiç bozuntuya vermedim nerdesin dedim hastanedeyim dedi. Neden yalan söylüyorsun dedim telefonu kapattı. Eve geldi tartıştık ve evi kiraya verdiğini kiraciyi elektrik ve dogalgaza götürdüğünü söyledi. Neyse buraya kadar iyi hoş. Kız 25 yaşında bekar ve öğretmen dedi bana. Tek kalacak dedi. Geçen ay kirayı almaya gittiğimizde kadın bizi içeri davet etti. Kendinden bahsetti öğretmenim vs vs dedi. Bu ay kirayı almaya gittiğimizde ben kızda bir şeyler olduğunu anladım. Neyse eşime söyledim saçmalama dedi. Kızın yanında bir de arkadaşı vardı 3 +1 evde 3 tane çift kişilik yatak odası vardı. Kizla birlikte kalıyoruz dedi kiracı. Kızların tırnakları protez iki metre. Çok rahat davaniyorlardi. Eve geldim yine söyledim bir şey var diye günahını alma dedi. Neyse eşime mesaj atmış. Mesaj şu "evin banyo gideri tıkalı. Su gitmiyor duşta ıslak kalıyorum siz bana yardımcı olur musunuz yoksa ben tek mi yaptırayım" aynen bu mesajı atmış. Kavga ettim eşimle bu ne diye. Neyse en son burama kadar geldi eşimin kardeşi polis gitmiş gbt sorgulatmiş. Fuuş sicili varmış. Ve evde 3 genç kız bir yaşlı kadın kalıyormuş. Ben eşime dedim o hala bir şey bilmiyorum yalan söyledi falan diyor. Birde o kızı 5 saat boyunca oraya buraya götürdü elektrik ve dogalgaz için. Yalan mı doğru mu bilemedim