0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sizin de bebeklerinizin iftar saatine yakın uykusu geliyor mu? Benimki 9 aylık hep 7den sonra uyuturum bu akşam 7 buçuğa doğru uykusu geldi huysuz olmasın diye uyutuyorum ama halen yemeği yetiştiremedim 20 dk kaldı iftara..çorba ve salata kaldı sadece..hazır çorba kullancam artık..sizinkiler nasıl iftara yakın huysuz oluyorlar mı?

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ilginc bi sekilde iftar saati hep uyurdu 

tarafından
Ne güzel..rahat rahat yersin yemeğini
tarafından
Kiz eskidendi simdi 6 bucuk yasinda  :Dd
tarafından
Şimdi var mı huysuzluğu
tarafından
Yok gulum kendi halinde
-Reklam-
0 oy
(381 puan) tarafından

Benim kiler tam tesis başlar ağlamaya :D

tarafından
Aynen alarm gibiler
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Benim bebegimde iftara yakin huysuzlanır yani genelde hep 7 8 gibi bir huysuzluğu başlar.12 de başlarım yemeklerimi yapmaya bitiririm herseyi fazlasıyla yaparim aksam 6 gibi bebegimle yatarim az uyur iftara yakin kalkariz 15 20 dk hemen yemeklerimi işitir hep beraber yeriz...
tarafından
Eşim tutamıyor zaten..sürekli yemek pişer zaten..bugün fırın yemeği yaptım o yüzden stres oldum çocuk huysuzlandı 10 dk kala çorba yaptım
0 oy
(30,257 puan) tarafından

Totosona igne batırmışlar gibi aglar sagolsun.

tarafından
Aynen..ne zaman yemek yesem öyledirler
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Hayır uyku saati değil  ondan uyumaz 
0 oy
(12,170 puan) tarafından
Allahtan buyudu de yanımıza alıp mama sandalyesne oturtuyoruz yoksaa işimiz vardı hiç durmaz :)
0 oy
tarafından
Uyanık nasıl yemek yiyorum bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Evet 9 aylık bnimde oğlum iftar vakti bir tabağı koydurmaz tam saatine denk getiriyor yani 
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Yemeklerimi evimin isi biter bitmez yapiyorm pilav falan haric bebisimde hep uyanik oluyo mizir mizir yemek yiyoz iste 
0 oy
(12,524 puan) tarafından

Ben ne zaman yemeğe otursam bişey oluyır benim velede :D

0 oy
(54,185 puan) tarafından
gecen sene esim genelde tek oturuyordu sofraya emesi geliyodu uykusu geliyodu bu sene idare ediyoruz gec yatiyo. bu senede sahur zor oluyor on dakikadanir kalkip anne anne sesleniyo Allah tan mitfakla yatak odasi dip dibe

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 386 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (767 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 336 göst.
+2 oy
12 cevap 544 göst.
27 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 193 göst.

Kategoriler