0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
E devletten basvurduktan kac gun sonra geri dönüş yapildi size onaylandigi soylendi?

2 Cevaplar

0 oy
(864 puan) tarafından
1 hafta sonra baktm e devletten para hazır 1 saat sonra getirdiler 
(10 puan) tarafından
Pandemi daha açıklanmaz kayıtlar devam ediyor sosyal yardım sorgula dan bakılıyor e devletten ama orasida bakımda sonuç çıkmıyor pazartesiden sonra duzelir herhalde
tarafından
Pttde kapali niyeyse bakalim beklicez bizde
-Reklam-
0 oy
(357 puan) tarafından
Ah canım başvurali 1 haftayı geçti hala ses seda yok bende nasip işi 
(2,089 puan) tarafından
Açılama da ne yazıyor canm bende basvurali 1 hafta oldu geçen hafta kapsam dışı yazıyordu yanında gerekçesiyle niye olmadığına dair bugün baktım yine süreç devam ediyor diyor neden böyle oldu anlamadım Bende
(357 puan) tarafından
Bende dün süreç devam ediyor diyordu şimdi   ise tc kimlik numarasının son hanesine göre başvuru sayfası var ilkan çıkan sayfa sürekli böyle oluyor canım
(2,089 puan) tarafından
Canm başvurun sadece başvuru yapabileceğin günler görünüyor anladığım kadarıyla bende de dün sende ki gibi görünüyordu bugün farklı yarın herkese serbest olacağı için görürsün büyük ihtimalle başvurunu
(357 puan) tarafından
Evet muhtemelen ama sorguladım da da sonuç yok normalde süreç devam ediyor diyordu şimdi onu da demiyor değişik sistem
(2,089 puan) tarafından
Yoğun olduğu içindir canm paranın yatıp yatmadigini bilmiyorsan pttyi ara sor en azından emin olursun ben aradım bu gün yok dediler bir hafta oldu ümidimi kestim bende beklemem hıc değilse
(357 puan) tarafından
Aslında iyi fikir teşekkür ederim  o aklıma pek gelmedi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 376 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (396 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 412 göst.
0 oy
10 cevap 679 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,922 puan) tarafından soruldu
0 oy