Canim bizde ev kredisi oduyoruz daha 2 yil var bitmesine bi yandan basqa masraflar iki yasinda bi kizim var 38+4 hamileyim bi kizim daha olucak cocugun yatagini bile alamadik hala yoruldum artik esimde bazen yoruluyo ev kredisi bitse aslinda bi ohh derizde bitmek bilmiyo allah her kesin yardimcisi olsun
Al benden de o kadar geçim ne zormuş bende telaşelere battım valla bana diyoki eskisi gibi olmayacak uzun bir süre sıkılıcaz masraf olmaması lazımmış ki ben ne yapıyorsam
Çocuklara üzülüyorum ya artı doğacak bebeğime mecbur almam lazım hala elbette alınacak ama işte olduğu kadar üzülüyorum aynennnnn
Rabbim hepimizin evine bolluk bereket, rızık genişliği nasip etsin hepimiz hesap kitap peşindeyiz..hayat pahalı.. ama Rabbim önce sağlık, huzur, agiz tadi nasip etsin..
İmhitan dünyası illa birşeylerle sınanancagiz dertsiz kul mu var. Rabbim bu zamanlarımızı aratmasın insalllah..
Daralmakta haklısın bazen yılıyor insan yoruluyor.. ama hamd olsun Allah beterinden korusun..
Yalnız değilsin cnm bende de var o sorun. Daha bugün eşimle tartıştık parmağı kırılmıştı simsi yine çıkmış yerinden dr calisamzsin böyle demis benim eşim de pek çalışmayı sevmeyen adam
işten çıkarsa ne yaparız iki çocuk var masraf bitmiyor paraya bişey gelmiyor. Allahım kimseti darda koymasin
1,487,383 soru
24,315,206 cevap
344,979 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın