0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sabır Allahım sabır diyip kızımı salladım 12 den beri uyumak istiyor aglıyor neden bilmiyrom inanınki şuan uykusuzluktan degil sadece vucudumun agrısından aglıyorum 3 saat boyunca ayakta elimde salladım neden sizce aglıyor dili yokki desin anne şuram agrıyor çok yoruldu uyuya kaldi bide baktim ki gün aydınlanmış 

imageanneligi anlatim tarif edin diyorlar annelik ne anlatılıyor nede tarif ediliyor bana iyi geceler :)  size günaydın ❤️

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ya dış ya gaz yada kaka sıkıntısı. 

Karni sertse kakadır bi süre durup bir süre ağlar  

Ayaklarıni karnına çekip yankilamali ağlıyorsa gaz .

IH IH diye yakinmali ağlıyorsa dış. 

Hiç biri şıkkı, gündüz cok uyumustur sallamani istemiyor ilgi oyun istiyordur sen ise yorgunluktan dolayı ve uykusuzluktan dolayı onu uyutmak istiyorsundur bu sebeple ağlayarak kendini ifade ediyordur annesi .
tarafından
Evet aynn dedigin gibi ıh ıh diye mirildaniyor bazen sayıklıyor agzı su içinde yataga oynamak istese oynarim ama gözünü çok avuşturuyor o yuzdn sallıyorum
tarafından
O zaman diş canım 4 karanfili havanda ez 3 yemek kaşığı zeytinyağ ile karıştır ağızı kapalı bir küçük kavanozda buzdolabina koy soğusun dış etlerine sur rahat etsin kuzucuk:)
-Reklam-
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Ayni durumdayz braktm  oynuyo cirpiniyo uyumak istemio kac kere besiginde ana dizinde ayagmda salladm hic brinde uyumadi 
tarafından
Kızım oynamak istese oynarim benim için çok iyi lakin aglıyor huzursuz durmuyor gözleri şişmişdi anlamadim birtürlü
(2,109 puan) tarafından
Kac aylik canm gazi mi var aceba benm kizim gaza sksnca yada kaka yapamaynca cok aglio kipkirmizi oluo gaz damlasi aldik gaza sksnca kullaniorm
0 oy
tarafından

Gözün aydın inşallah bi derdi yoktur da cani uyumak istememiştir  

Bu arada orası neresi güneş doğmuş bu saate
tarafından
Bitlis canım erken doguyor biz saat 7de oruç açiyoruz
tarafından
Allah kabul etsin :) Iyimi desem kötümü desem bilemedim gün erken başlıyo orda :))
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Ben daha oğlumu sallıyorum çok güzel uyku düzeni vardı son bir haftadır sabah 6 oluyor uyumamız sende hemen iyi dinlen canım Allah rahatlık versin
tarafından
Ya benim kiziminda uykusu çok düzenli lakın bazen Boyle yapiyor ama anlamiyom ki
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Ah bacim kelin ilacı olsa keşke.

Benim ka sabah 8 9 baslio aksama kadar uyumuyo inan saha elim ayagim tutmuyor suan sabah 6da kalktı salliom habire
tarafından
Sallaya sallaya bi hal olduk
0 oy
(53,850 puan) tarafından
günaydın canim ne kadarlik bbegin agri kesici verseydin rahatlardi
tarafından
10 aylık canım dişi den şüpheleniyorum sadece
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Illahi ki bir derdi vardir sen butun şartların uygun oldugundan emin misin
tarafından
Evet ama diş oldugun dan eminim
0 oy
(163,330 puan) tarafından
Sana iyi uykular       
tarafından
❤️❤️❤️❤️

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 588 göst.
+4 oy
4 cevap 348 göst.
6 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Elmaspare111 (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 461 göst.
20 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,709 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,545 göst.
25 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde baltopagiannesi (1,493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,535 soru

24,060,010 cevap

330,107 kullanıcı

...