0 oy
1,128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Saglık ocagında verilen kan ilacında kimyasal koruyucu varmış diye duyduk bırakmayı düşünüyorum kullanıp memnun kaldıgınız d vitamini varmı koruyucu renklendirici tadlandırıcı içermeyen 

11 Cevaplar

0 oy
(1,909 puan) tarafından
biz onları kullandk bı zararı da olmadı
tarafından
Bende 1 haftadır kullanıyorum ama duyuncada vermek istemedim
-Reklam-
0 oy
(758 puan) tarafından
Bende böyle düşünüyodum kendi çocuk dr desim ki bize bitkisel kan ilacıyla d vitamini yazarmısın onu alalım dedim dr bana verdipi cevap hepsinin içinde azda olsa kimyasal içerik var dopal biley yok onlar para tuzağı tek doğal şey pekmez ve güneş ama onun bi kaşığı 750 gram pekmez demek dedi 
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Ben kullandım. Araştırdım içinde bulunan koruyucu idrar yoluyla atılan çok az miktardaymis. Bende doğal bisey almak istedim ama eşim devlet veriyor sonuçta zehir değil ya dedi almadı.. Bende kullandım bi sıkıntı da yasamadim.
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Ben d vitamini sağlık ocağınnkini kullanıyorum iyi değil diye bnde sordum dr devlet ne veriyosa onu kullan dedi kan ilacı labız yapmıştı sidefer aldm bu iyimama 70 lira bida almasam mı diyom bitince kararszm
tarafından
Doktorum bana yazdı  d vitamini sonra topuk kanı için saglık ocagına gidince  d vitamini alma ben veriyim sana dedi o verince bende doktorunkini almadım
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Ben hem d vitamini hemde demir ilacını ocean kullanıyorum . Sağlik ocağından verilenleri kullanmak icime sinmedi nedense .
tarafından
Bende oceanı duydum memnunmusunuz acaba
(7,118 puan) tarafından
Memnunum canım sıkıntı yaşamadık hiç.
0 oy
(451 puan) tarafından
Newvit kullanıyoruz 
tarafından
Memnunmusunuz acaba
(451 puan) tarafından
Bi d vitaminininden nasıl memnun olunur bilmiyorum, 6.ayda kan testi yapıldığında göreceğiz onu
0 oy
tarafından
Kuzum ben saglik ocaginin verdigi hicbir vitamini kullanmiyorum.d vitamini welcare aldim kan ise  mikrofer aldim doktorumun onerisiyle.3 5 kurus bebegimin sagligindan onemli degil.vitamin verecegiz diye bebeklerimizi kimyasallarla zehirlemekte dogru degil
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Ben önce paraya kıyıp bitkisel aldım 68 liraya o bitince eczaneninkini kullanmaya başladık hiçbirinin tamamen masum ya da hepten zararlı olduğunu düşünmüyorun
0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum oğluma düzenli verildiğinden beri 9 aylık aksatmam 
0 oy
(54,060 puan) tarafından
kan mi d mi canim
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Bende kullandim gayet guzek monovit d3 du

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 254 göst.
9 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 160 göst.
13 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,811 soru

24,116,332 cevap

333,239 kullanıcı

...