0 oy
517 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,462 puan) tarafından
Gece yatmadan dolaptan soğuk şeyler yedim bide üstüne mis gibi soğuk su içtim yetmezmiş gibi ooooh dedim ☺

Ama şimdi başım ağrıyor miğdem bulanıyor ama kusma yok ve ishal 

Cümleten beni ayakta alkışlayın ☺ 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aferin sana :D :D

(1,462 puan) tarafından
Bide 8 30 dan 10 a kadar yanlışlıkla uyudum ek bi baş ağrısı daha ☺☺☺☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız bende 1 haftadr karın ağrısı ishal çekiyorum üşttün diyorlar ama geçmiyor devam eden karın ağrısı doğum yaptım 80 gün oldu acaba dogumydan mı üşütme mi bilmiyorum soğuk bişey de içmedim geçmiş olsun cnm dikkat et 
(1,462 puan) tarafından
Öncelikle ben burda çok olmuyorum doğum yapmışsın allah anneli babalı büyütsün inşallah seninki şöyle açıklıyım bu mide üşütmesi bi kaö güne geçiyor geri kalan ihtimal doğum onu bi doktoruna danışmanı öneririm 80 gün normal mi fazla bilemedim ❤
tarafından
sağol canım benim teşekkür ederim Demi canm haklısın benimki  tam hatrlamyorum ama benve 1 haftadan fazla dr çekiyorum bugün aryim ebemizi soraym
0 oy
tarafından

Aynı haltı bende yedim biliyomusun üstelik temizlik yaparken camlar açıktı cereyan yaptı 30 haftalık hamıleyım kontrolum var karantinaya almazlar insallah mide bulantısı aşırı gaz senın gıbı wc sıkıntısı var hafif ates vardı baş ağrısıyla duş aldım geçti :D hafif burnum akıntısı yasıyorum sıkıntı olmaz umarım :) 

(1,462 puan) tarafından
Şey idrar da oluyodu dimi sık sık
tarafından
Olmaz mı bıde hamıleyım sureklı wc ıhtıyacı hıssedıyırum bogazım agrımıstı iki oksurdum virüstende korkmadım degıl de gectı cok sukur temas olmadı hıc kımseyle evde yalnızım eşimde cakıstıgı yerde kımse yok yalnız afedersın sabaha kadar gaz çıkardım uyku arasında cok fena usutmusum burnum alnımın sakagı agrıyor virüs olsaydı gecmezdi demi
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Vala demek istediğimi siz zaten yazmışsınız afiyet bal  şeker olsun :)))
(1,462 puan) tarafından
İnşallah geçer kusmak isteyip kusamamak çok kötü bide orucum :D
0 oy
tarafından
Aynı hatayı bende yaptım canım gittim buzluğa şişe attım sonra iftarda o suyu içtim yetmedi yatama kadar iki şişe bitirdim boğazlarım ağrıyor eşime de ben korona mi oldum acaba diyip duruyorum adam delirecek.

Kendini sıcak tut canisi hemen geçer inşallah:))
(1,462 puan) tarafından
Geçer ya inşallahhhh :)
0 oy
(163,412 puan) tarafından
Aanaaaaa ☺️☺️☺️☺️ afferiinnn ⚘⚘⚘⚘
0 oy
(1,455 puan) tarafından

Weriii gii      :)

0 oy
(373 puan) tarafından

Braaaavvvoooooooooooo:D

0 oy
(3,749 puan) tarafından
İbrahim tatlısesin dediği gibi şapik şapik şapik :) :) 
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 896 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 397 göst.
0 oy
15 cevap 679 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (677 puan) tarafından soruldu