0 oy
638 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar herkese selam.

24 ünde regli oldum. Halen tam bitmiş değil kahverengi olarak geliyor az az. Biraz öncede wcde küçük bir parça geldi ilk defa başıma böyle bişey geldi. Normalde pıhtı şeklinde olurdu ama bu resmen et parçasıydı küçüktü.

Başına gelen var mı ? Yada bilgisi olan ? Bir hastalık olabilir mi ? 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayır canım içerisi sökülüyor temizleniyor .

Düşük yapmış olamazsın degilmi 
tarafından
Bundan dolayı test yapmadım. Ondan oncesindede zaten yine döllenme zamannda yapmadık geçen ay. O yüzden bu neyin nesi anlamadım .?
tarafından
İstiyorum canım 2.5 yıllık evliyim zamanı bence artık.
tarafından
Neden olmuyor ? Senden mı eşinden dolayimi?
tarafından
Evliligimiz ilk yıllar oturmadı tam anlamiyla. Yani 2 kere bosanmadan döndük. Esime guvenemediqim için dollenme gunlerinde ilişkiye girmedim. Son 1 yıla yaklaşık bebek istiyoruz ama her zaman dollenme zamanlarinda yapmiyoruz. Ayda bir iliskiye giren biri hamile kalabilir mi sence ? İmkansiz.
tarafından
Kalabilir Yanı yumurtlama döneminde denk gelirse kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimyasal gebelik yaşamş ola bilirsn canm
tarafından
O nasıl oluyor canım ? Dış gebelik gibimi ?
tarafından
Yok canm normal gebelik sadece kromozom eksikliyi oluyo gelişemiyo kendilinden düsüyo
tarafından
Hamilemiydim yanii :((
tarafından
Bilmiyorum ola bilirsn test yap belli olur
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Yorumlari genel olarak bi okudumda hamile olma olasiligin yok canim dusuk oyle olmaz. 

Adetten bi gun once iliskiye girmissin ertesi gun adet olmussun hamile kalmis olsan bile bi guncuk hamilelikte oyle parca dusmez bence ki hamile kalmak bi gunde olan bisey degil sperm yumurtayangidiyo oraya giriyo yumurta ilerliyo rahme geliyo derken bu bir haftayi buluyo yani oyle bi gunde hemen rahme yerlesmiyo bebek. Birde o sekilde parca duser olabilir benden bi kere bayaz et parcasi dustu bildigin hemen doktora kostum adetin geciktigi icin kalinlasmis yumurta kendini atamamis korkulacak bisey degil dedi. Yani hamilemiydim acaba diye kafani karistirma hamile degilsin sadece adet oldun o kadar 
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim ❤
0 oy
tarafından
Benim de bugün 4. Günü az önce benimkide öyle azıcık küçük bir parça çok takma beee
0 oy
tarafından
O da olur  pıhtı varsa
0 oy
(518 puan) tarafından
Benim de ara sıra oluyor küçük et parçası

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 922 göst.
27 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 640 göst.
7 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Buse kaya (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 353 göst.
30 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M.o.c (424 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.

Kategoriler

1,474,860 soru

24,146,062 cevap

334,663 kullanıcı

...