0 oy
685 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,634 puan) tarafından

image

dün 2 saatlik uykuyla hem oruç hem yaramaz bebe. Hem ev işi hem yemek derken yorgunluktan bittim. Eşim akşam 5 gibi uyandı ve ben adamın beynini nasıl yediysem ben bebeyi uyuturken sessiz sedasız kalkmış ütü yapıyo. Bi de diyo sen yorulma aşkım emzirebilsem ben uyuturdum ama olmuyo işte ☺

14 Cevaplar

0 oy
(5,735 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Belli ki sen razısın,Allah da razı olsun eşinden :)
(1,634 puan) tarafından
Ayyy razı olmam mı. Allah'ta razı olsun ondan. Allah var çok iyidir. Rabbim herkese böyle herif nasip etsin valla
(5,735 puan) tarafından
Amin kuzum amiiin :)
-Reklam-
0 oy
(333 puan) tarafından
Ay supersin ya masallah enisteye nazar degmesin :)
(1,634 puan) tarafından
Normalde yağ çeker aşkım sen ütüle diye. Çünkü kendi bekçi üniformaları bunlar. Sen ütüle ben ütüle derken ortalık karışıyo genelde. Ama dünki sinirimle teklif bile edememiş garibim ☻
Az çalışsın. Sabah 6 dan akşam 5 e kadar yatıyosa yardımı da yapcak mecbur
(333 puan) tarafından
Kesinlikle haklisin cnm çocukla zor oluyordur. Su dönemde temizlik isi epey yorar oldu zaten. Tartisarak degilde tabi guzellikle tatli laf cambazlariyla yardim etmesi sart. Insallah devami gelir :)
(1,634 puan) tarafından
Çocukla zor elbet. Bi de 2 saat anca uyudum. Oruç bi yandan sigarasızlık diğer yandan.
Ben eşime söylenmedim zaten tabağa çanağa 13 aylık oğlana oğlanın oyuncaklarına falan söyleniyodum. Eşim baktı ben gerginim hiç bulaşmadı bile.
Maşallah her işi yapar hep yardım eder sağolsun. Ama üniformaların kumaşı o kadar iğrenç ki insanı ütüden soğutuyo işte
0 oy
(1,789 puan) tarafından
E yapsın bi zahmet ne demek 5e kadar uyumakkkk sjsjskl
(1,634 puan) tarafından
E8 gün sabah 8 akşam 6 sokaklarda gezip üstüne 1 günde akşam 7 sabah 6 çalışınca uyusun bi zahmet canım. Akşamdan yatıp uyusa o saate bırakmazdım zaten ☻
(1,789 puan) tarafından
Hee kız bende evde izinli sandimmmm
(1,634 puan) tarafından
Yok kız ne izinlisi bekçiye polise askere izin mi var. Aksine daha çok çalışır oldular şu dönemde
0 oy
(30,110 puan) tarafından
Ahhahaha kolay gelsin sizlere :))
(1,634 puan) tarafından
Hiç kolay değil. Çok iğrenç bi kumaş ve kıyafet
(30,110 puan) tarafından
Hmm evet bazıları kötü oluyor
(1,634 puan) tarafından
Maalesef ☺
0 oy
(5,053 puan) tarafından

:DAhaha iyimiş enişteye kolay gelsin

(1,634 puan) tarafından
Dün gece yaptı bitirdi zaten. Enişteniz çalışıyo yaaa ☺☺☺
0 oy
tarafından
Maşallah kiz benimki de yapar arada kendi utusunu 
(1,634 puan) tarafından
Sağol canım. Ay kendi yapsın zaten. Nasıl bi kumaş nasıl bi dikimse üniformanın orasını ütüle burası bozuluyo. Burasını ütüle orası bozuluyo. Elimden geldiği kadar kendisine yaptırıyorum zaten.
Maşallah senin herifede ama
tarafından
Ahah yapsın kiz kendi elbiseleri olunca daha bi hevesle yapiyolar
(1,634 puan) tarafından
Valla bizimki hiç hevesli yapmıyo çünkü çok sinir bozucu bişey bunun kıyafetleri. Dünyanın en mutlu insanının psikolojisini bozar yani
0 oy
tarafından

Ahahahha :D dua et yapiyo bak 

Geçen basım çok agriyodu  ben çocuğu emanet ettim agliyo sesi geliyo gittim baktım eşim almış eline TLF çocuk cirpiniyo orda kendi kendine . Bende dedim Allah beni hasta edip yatağa düşürmesin niye dedi çocuğun perperisan olur dedim suratını düşürdü aliniyo bide 

(1,634 puan) tarafından
Yoookkk hakkını yiyemem bak ben ölsem ana olur bebeme. Yapar bizimki ama işte mırın kırın ederek yapar. Çok şükür buna şükür elbette
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Resmi kaldır nazar değer :) maşallah Allah mutlulugunuzu daim etsin 
(1,634 puan) tarafından
Eşek kadar adama nazar değse ne Allah aşkına ahhahaahhhhahah
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Bekçi mi eşin canım
(1,634 puan) tarafından
Ahhhahhhhhahhhaaaahhh komple bekçi kıyafetlerinin dikimi bi acayip zaten. İçliğe çok görmüyorum ☺ bizimki işe giderken 1 gece giydi sabahki yorumu. İçliksiz daha sıcak oluyodu yaa bu içliği ısıtmak için değil adamı üşütmek için üretmişler resmen dedi.
Bizimkiler şu virüs yokken hep gece çalış haftada 2 izin yaptı ama virüs çıktı çıkalı hem gece hem gündüz çalışıyolar. Izinlerse muamma. Canları isterse veriyolar izni
(3,455 puan) tarafından
Hadi ya kötüymüş. Malesef polislerin işini yapıyorlar bu dönemde. Bizim burda esnek çalışma uygulanıyor. Sizin orası neresi istanbulda haftada 1 gün izin kullanıyorlarmış
(1,634 puan) tarafından
Polisler bekçiler sayesinde rahat etti zaten. Biz ankaradayız. Ankaranın ilçeleri falan hep farklı çalışıyo. İlçe emniyet müdüründe bitiyo herşey işte.
Kötü oldu eşim çok yoruluyo yazık valla hepsine
(3,455 puan) tarafından
ALLAH yardımcıları olsun
(1,634 puan) tarafından
Ammmiinnn cümlesine inşallah
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Kiz halin çok guzelmis gule gule kullan
(1,634 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Her eşyamı aşkla aldım zaten ❤
0 oy
(163,375 puan) tarafından

Ulaan milletin kocalari neler yapiyo benimkide anca tathtadan ev yapacam diyip duruyo :ermm:

(1,634 puan) tarafından
Seninki ev yapıyomuş daha iyi canım. Bu altı üstü bi ütü yani ☻
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Ahahahhah 

Masallah canim birak yapsin 
(1,634 puan) tarafından
Ayyyhhhh hiç ellemedim zaten. Vay bee ne güzel ütü yaparmış benim kocam bea diye iyice gazladım. Ütü üstü kendime kahve bile yaptırdım ☺☺☺
(3,143 puan) tarafından
Ohoo tam gaz boyle devam et gazla baska islere de yardim etsin
(1,634 puan) tarafından
Her işime yardım eder sağolsun. Ama gaz verdikçe daha bi aşkla yapar işleri ☺
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Aferin ona.... 
(1,634 puan) tarafından
Teşekkür ederiz
0 oy
tarafından
Aman aman yapsın ne güzel işte