0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

okuyun bence.      

13 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Çok doğru bir tespit 
-Reklam-
0 oy
(859 puan) tarafından
Yazık yaa el kadar çocuk resmen öldürme pesindeler nerden çıktı bu tuzlama Allahım yarabim 
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Evet bugun arkadaşm da WhatsAppdan paylaşmıştı tuzlamak nedir ya bebek kokmasın teri diye çıkarılmış Bi icat bn yapmadım kızıma yapmam da onşar daha küçük ya onlarında kokusundan nolcak ki 

Hastalıkda koruyormuş tuz hiç de bile tam tersi hasta ediyor 
0 oy
tarafından
Nasıl yapıyolar aklım almıyor
0 oy
tarafından
Aynen bebeğin derisi hassas boyle bisey sadece zarar verirler kucuck yavruya
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Çooookkk doğru... 
0 oy
(151 puan) tarafından
Ay kaynanam tutrdu annenle tuzleyin istemedik sacmalik bize glrede yok kokmazmis felan filan bnde maecburen uzamasin diye yalan soyledim tuzladk diye felan
0 oy
tarafından
Benim ilk oğlumu kaynanam yapmıştı bende karşı çıkmıştım ama bişey olmadı teri de kokmuyor gerçekten :) tuzlama deyince bende baya korkuyordum da bı çay kaşığı kadar tuzu suya atıp onu bı ustunden döküyorlar sadece 
0 oy
tarafından
Ben yaptirmadim valla
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Bende ilk kez burda duydum çok saçma cidden 
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Bizde acayip bi şekilde tuzlarlar ağzının içine kadar sonra pekmez yaparlar aynı şekilde şimdiye kadar bşy olan görmedim ama biz kıyıp da yapmadık oğluma ananem biraz tuz döktü hemen yıkadık bide tuzla bekletirler aslında hemen yıkamzlar
0 oy
tarafından
Yaggg bilmeden kızıma ne büyük kötülük yapmışım pazartesi günü kızımın yarı kırkıydı suyuna pirinç tuz falan attık tuzu bir çimdik ama tuzlama anlamında degil yarı kırkı için kızıma birşey olsaydı ben o vicdan azabından nasıl yaşardım şuan başımdan aşagı kaynar sular döküldü
0 oy
(2,445 puan) tarafından

Bebeği foşur foşur tuzlayanlar da var, banyo suya 1 çay kaşığı kadar tuz atan da. İkisine de tuzlama diyorlar.ah eskiler :ermm:

tarafından
Ben bir çimdik attım yarı kırkı çıkınca bebegimin banyo suyuna tuzlama anlamında yapmadım bilseydim zararını yaparmıydım vicdanım hiç rahat degil

İlgili sorular

+1 oy
37 cevap 706 göst.
2 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,844 soru

24,116,982 cevap

333,281 kullanıcı

...