0 oy
573 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar benim 1 hafta önce hastaneye gittiğimde 1 santim açılmam vardı bide kasilma şimdi belim kasıgım bide sık sık tuvalete gidiyorum kasilmada var acaba doğum sancısı nasıl bilgisi olan yazabilir mi ilk gebeligim

3 Cevaplar

+1 oy
(169 puan) tarafından
Aynı durumdayiz benim 4 cm acilmam var kasilmlarim oluyor 3 gün önce adet ağrısı gibi sancim vardı hastaneye gittim ebe bana doğum sancısı mideden aşağı vurur dedi ama her adet sancısı gibi ağrım olduğunda nstde sancı cikiyodu anlamadım bişey 
tarafından
Doğum yapmadın mi daha canm
tarafından
Korkuyorum hastaneye gitmeye çocuğun hareketleri iyi
(169 puan) tarafından
Yok ya yapmadım gelmiyor şimdi benim sıpa böyle ağrı sancı çektiriyor anca babası kılıklı :)
(169 puan) tarafından
Kendini iyi hissetmiyosan git canım benimde ağrım olduğunda içerde çok kasılıyor kasildikca kötü oluyodum
tarafından
Hastanedemisin peki hala canm doktor gittiğim zaman yatircakti beni durmadim valla
tarafından
Benimkide gecen hafta bizi telaşa verdi şaka yaptım deyip geri çekildi sancı filan çıktı
(169 puan) tarafından
Yok canım taburcu oldum Evdeyim
tarafından
Bebeğin hareketlerinde sıkıntı olmadik surece evde sancı çekmeyi düşünüyorum ben
(169 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum şahsen ama acilmam fazla olduğu içinde korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(1,204 puan) tarafından
Doğum sancısı biraz belin ağrır sonra âdet olacakmış gibi ufak ufak sancı gelir halsizlesirsin. Çoğunluk la kadınlarda ilk nişan geliyor kahverengi sümüksu akıntı olur suyunda gelebilir bardaktan bisalircasina korkma ama.. bunlar olursa doğum başlıyor demek.. 

ALLAH KOLAY KURTARSIN TÜM DOĞUM YAPACAKLARI ❤
tarafından
1 hafta önce hastaneye gittiğimde kanlı kahverengi akıntı geldi acaba o nisanmiydi veya açılmaya bakıldığı için gelen bişey miydi doktor bişey dememişti amin Allah razı olsun
(1,204 puan) tarafından
Evet nişan dir ama tekrar gelirimi şimdi bilmem  ;)
tarafından
Çok teşekkür ederim canım dua edin
(1,204 puan) tarafından
Rabbim şu mübarek gecede yardimcmz olsun kolay kurtarsın INŞALLAH ❤
0 oy
tarafından
Adet sancisi ile başlıyor ufak karın ağrısı sonra bacak aran ağrır kaşık ağrısı gibi ama nasıl desem şimdi böyle karnını tutacak gibi ağrı olur 

Bnm öyle oldu sonra suyum geldi 

Ama yalancı sanci sandım ben meğer doğum sancısı 

Mesela yatınca geçmez ağrır 

Bir anda bir ağrı vurur nefesin gider 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,592 soru

24,127,004 cevap

333,793 kullanıcı

...