0 oy
458 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,431 puan) tarafından
Kızlar asya 2 gündür ateşli 38 38 buçuk arası ateşi malum hastaneye gitmek istemiyorum. Calpol veriyorum. Kusma ishal yok iştahı da yerinde yiyor mamasını. Bu ateş neyin nesi diş olabilir mi diş bu kadar ateş yapıyor mu kaç gün sürüyor. Alt iki dişimiz çıktı hiç anlamadım bile. Vucudu değildd başı çok sıcak. Diş dönemiyse kaç gün sürer çol panikliyorum iki gündür gece gündüz uykum yok. Hastaneye götürsem mi beklesem mi?

7 Cevaplar

0 oy
(6,074 puan) tarafından
Kaç aylık ve şurubu ne kadar veriyorsun?
(11,925 puan) tarafından
Nasılsn esraa
(1,431 puan) tarafından
7 aylık çay kağıdından biraz fazla veriyorum
(6,074 puan) tarafından
Canım 8 ayli k oglum da çok ateslenmisti bende çay kaşığı veriyordum doktor yemek kaşığı vereceksin dedi sende şuan az veriyorsun tatlı kasığından biraz fazla ver korkma inşallah
(6,074 puan) tarafından
Iyiyim elhamdülillah kuzucum esimin 2. Testi de negatif cıktı benimde kan değerlerim normale döndü iyiye gidiyoruz inşallah
Bu arada bebek ağlıyor galiba bebekli bi anne geldi coronadan ne yalan söyleyeyim kuzeyin annesi aklıma geldi buraya mi getirdiler ki burda hasta sayısı az konya medova hastanesinde
(11,925 puan) tarafından
Cnm snde pozitif olup eşinde negatif olması çok ilginç ama Allah yuzunuze bakmş bebeğin en azından babasıyla olacak :(
Kuzeyin annesi konyada mı yaşıyordu
-Reklam-
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Ilık dus aldır canım uzun süre öyle yüksek kalırsa ateşi bi götürün derim 
(1,431 puan) tarafından
Aldırdım kuzum düşüyor ama geri yükseliyor
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Cnm bizde öyleydk bi kaç gün önce sağlık ekibi çağırdım gittim onlar gelmeden öncede sağlık görevlisi Bi çarşafı ıslat sar biz gelene kadar demişti öyle yapmıştım cnm 
(1,431 puan) tarafından
Sürekli pamukla siliyorum şuan karışık ortalık hastaneyede gitmek istemiyorum
(3,749 puan) tarafından
Kaç aylık cnm
(1,431 puan) tarafından
7 aylık kuzum
(3,749 puan) tarafından
Ilık Bi duş aldır cnm geçmezse calpolden bir tatlı kaşığı ver cnm
(3,749 puan) tarafından
Bizde Bi kaç gün öncesine öyleydik artk olmadı ateşimiz 39 bucuk oldu acile gittik tahlil yaptık yarn alacaz sonucu bizde cnm ama bizim ateşimiz şimdide kızamığa çevirdi tatlım ateşi düşmezse götür hastaneye
0 oy
(11,925 puan) tarafından
Cnm aynısnı biz 1 ay oncesne kdar yaşadk ve hstaneye de gittik ama doktor bişeyi yok ddj. Bizim ateş 39 oluyordu. Diş flnda yok. Iki gun surdu geçti
(1,431 puan) tarafından
Kuzum ya :( hastaneye gitmeye korkuyorum. İlk dişlerde olmadı hiç sadece ateşi var halsiz napcamı şaşırdım
(11,925 puan) tarafından
Bizim ki gibi olmuş aynı. Her zman gulen çığlıklar atan yavrum gulumsemiyordu bile. Doktor bişey goremedi o gunde geçmişti ztn. Inşallah duzelir. Ince giydir kzum surekli olç bide
0 oy
(53,889 puan) tarafından
belki enfeksiyon vardir oda ates yapar insallah distir canim ust disler de ates olmustu bizde
(1,431 puan) tarafından
Ondan korkuyorum kuzum. Ama ishal kusma iştahsızlık huysuzluk yok bakalım olmadı yarın bi doktora gideyim
(53,889 puan) tarafından
ince giydir hep takipte kal islak bez koy alnina. bide alinla koltuk alti biraz farkediyo cıvalı atesolcer varsa koltukaltindan onunla ölç. distir canim insallah hemen patlarda rahatlar kuzucuk
0 oy
(3,757 puan) tarafından
Diş okdr ateş yapmaz canım bunu doktorumuz demjsti
(1,431 puan) tarafından
Evet kuzum bir iki yerde okudum yarın götürcem artık doktora
(3,757 puan) tarafından
Altıncı hastalığı  olabilir mi acaba:/
(1,431 puan) tarafından
Baktım da ateş dışında hiç bir belirtisi aynı değil canım
(3,757 puan) tarafından
Zaten ateş yapıyor canım benim kızım da geçirdi onu üç gün ateş yapiyor
0 oy
(453 puan) tarafından
Kızım 8 aylıktı dişleri kulağa vurmuş 2 gün ateş yaptı şurup veriyodum geçiyo tekrar başlıyodu 2 gün sürdü böyle sonra doktoka götürdük acile kulağı iltihaplanmış ondan ateş yapıyormuş megerse kulak damlası verdi ğeçti ondan sonra ateş falan kalmadı kulağına bi baktır canım sağlık ocağında falam bakıyolar
(1,431 puan) tarafından
Bakalım yarın götürcem canım doktora teşekkür ederim yorumun için

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 634 göst.

Kategoriler

1,469,408 soru

24,071,919 cevap

330,704 kullanıcı

...