+1 oy
2,135 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tehlikeli birseymi

Doktor bunun icin 500 gramlik ilac verdi sabah aksam ben hic anlamiyorum boyle seylerden 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

image

maltofer kan ilaci diger ikisini yazmisti 
tarafından
Anladim askim ben pek ilac isimlerini bilmiyorum benimkinin adida aksef ama benim ki 500 gr cok yuksek heralde ilerlemis ondan bunu verdi
tarafından
Yaa kullan o zaman aksatma canim
tarafından
Yarin baslicam
tarafından
Şu mide yanmasida beni maffediyor sen ne yaptin hangi ilaci aldin rennie mi cavisconmu
tarafından
Gaviscon almis mavi olan iyi geldi simdilik  :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tehlikeli canım 
tarafından
Cok sagol arkadasim
0 oy
(53,863 puan) tarafından
onlemini alman lazim erken doğumu tetikleyebiliyor canim
tarafından
Ilac alicam yarin abla  aksef diye bir ilac
(53,863 puan) tarafından
ben hamileyken ve sonrasinda cektim enfeksiyondan bide mantara cevirdi neler cektim fitil falan verirse mutlaka kullan. günlük ped kullaniyorsan birak camasirini sık degistir
tarafından
Gunluk ped kullanmiyorum ph dengesini bozuyor diye
Sasirdim suan boyle birseyim hic olmamisti insallah ilerlemez
(53,863 puan) tarafından
hamilelerin genel sorunu o bende bilmezdim.hic hamileyken kurtulamadim
tarafından
36dayim suan yeni cikti insallah biter hemen cok sagol abla
0 oy
tarafından
Bende de var bacim bezdim gidiyom tek kullanımlık toz veriyolar yine aynı. Bu hafta gidecem ben de toz verirse almicam
tarafından
Sen de sağol kuzum dikkat et son aylarda daha da artıyormuş ❤ ben de bu hafta gidicem inşallah bobreklerimle ilgili sıkıntı olmaz
tarafından
36dayim ya ben iste ilk defa cikti benim

bobreklere kadar gelmesi sknti iste dogru insallah ilerlememistir seninkide okadar
tarafından
Az kalmis senin kuzum benim basından vardı inşallah sıkıntı olmaz
tarafından
Insallahh seninki hemen geceeeeeeeeerrrr suyunu cooookkkkk ic unutuyorsan saat kur su icmek icin ise yariyor
tarafından
Inşallah kuzum benim içmeye çalışıyorum işte başlarda çok içmedim ondan oldu galiba
0 oy
(16,780 puan) tarafından
Gebelikte tehlikesi var ilacını kullan ve bol su iç 
tarafından
Su cok fazla iciyorum gece bile bazen 2 litre su iciyom sabah ayri ama anlamadim ilacimi yarin baslicam 1 hafta sonra tekrar idrar ver dedi pazartesi tekrar vsricem
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Hamileysen ne yap ne et enfeksiyonu bitirmek icin elinden geleni yap 2 ay ugrastim bitmedi en sonunda cok sukur bu hafta temiz cikti tahlillerim. Ilaci kullan ama sadee ilac kullanmakla olmuyo gunde en az 3 litre su icmen gerekiyo bitmesi icin benim oyle bitti 3 kutu ilac kullandim bitmedi doktorum su icmezsen olmaz iceceksin dedi zorladim kendimi her gun 3 litre ictim ve kurtuldum cok sukur
tarafından
Ama ben zaten iciyorum su oyuzden anlamadim yetmiyor demekki gece bazen 2 litre ictigim oluyor sabah ictigim haric ilacimi kullaniyum bir bakalim
(1,822 puan) tarafından
Hamilelikte oluyor canim her hamile mutlaka yasiyor bunu
0 oy
(1,431 puan) tarafından
27. Haftada doğuruyordum bu enfeksiyon yüzünden bebeğime zaraelı diye antibiyotik içmedim çol biliyorum ya enfeksiyon ilerledi kanıma ve böbreğime vurdu. 2 cm açılmayla 5 gün yattım. Herkese olacak diye bir şey tabiki yok ama ihmal etme canım geçmiş olsun
tarafından
Cok tesekkur ederim cok sagol
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Ilaci kullanmazsan evet tehlike yaratabilir.

Gecen hamileligimde benim de olmuştu dr toz verdi kullandim ama berbattı benim. Neyse 1 hafta duzeldi sonra yine cok kotu olmustu mecburi 10 gun boyunca antibiyotik aldım oyle gecti
tarafından
Ilacima yarin baslicam recete yazilmasi lazimmis oyuzden yarin gondercek doktor
0 oy
(847 puan) tarafından
Bende de cıktı yeşil.akinti yapıyor. Valla ilaç kullandım donaxly daha gelmedi. Ama azalma var . Bol.bol su içiyorum. Ne olcak bilmiyorum sinir oluyorum yaa
tarafından
Yeşil mi cok garip
(847 puan) tarafından
Sende yok mu yeşil akinti. Yeşil dediysem çimen yeşili değil canım sarının koyusu.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 303 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2121erva (1,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
27 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,328 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,748 soru

24,063,277 cevap

330,252 kullanıcı

...